reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej
Ja dopiero się teraz odzywam bo wcześniej zabrakło czasu na komp.
Wczoraj byliśmy na zakupach,kupiłam kilka fajnych ciuszków i torebkę dla siebie a dla Alanka samochodzik natomiast dla męża koszulę i gacie w amory ale beka jak je ubierze :-D:-D:-D:-D
Dziś rano byłam na zajęciach a Alan w przedszkolu.Alan przyniósł dużo prac zrobionych jego rączkami,super dzieła :tak::-)
Wstawiłam obiadek,klopsy mielone z brukselką w bułce tartej mniam mniam i czekam oczywiście na męża i po obiedzie jedziemy załatwić sprawę do mojego collegu a chodzi o zwrot za przedszkole w czasie kiedy jestem na zajęciach.

także odezwę się wieczorem
miłego popołudnia :-)

reklama
Kasia u nas dzisiaj wszystko wg planu czyli Babcia->spacer->obiad( Aga też miałam mięsko mielone tylko że zwyczajne kotleciki z ziemniakami w sosie białym i mizerią )i błogie lenistwo.
Dziecko właśnie nagie leży na macie i czeka aż matka go wykąpię. Zjadł już na dobranoc kaszkę wiesz za chwilkę pójdziemy kąpać młodego ale niech się trochę ta kaszka uleży w małym żołądeczku :-)
Ja korzystając z tego że mam trochę czasu przeglądam i wybieram puzzle na podłogę żeby małemu kupić bo mam w niektórych pokojach panele , a u Adasia w pokoju też są , więc zrobię coś takiego : DUŻE PUZZLE PIANKOWE 30x30 -TANIO ,SZYBKO+ GRATIS (550796810) - Aukcje internetowe Allegro i chyba właśnie tu zamówię. Zmówimy pojazdy i literki :-) Zresztą jeszcze się zastanawiam jakie wzory :-)
Co do nocnika to ja też zwykły kupię ale oczywiście męski :-D Może w przyszłym tygodniu się rozejrzę za tym nocnikiem:happy:
Teraz lecę kąpać małego , odezwę się później i napiszę wtedy więcej o klubie kangura :happy:
PAPA

Zapomniałam dodać. Wczoraj robiłam zapiekankę wg przepisu Kasi - MNIAMI!! Polecam!!

Chyba mróz idzie...bo piję jakbym miała kaca giganta, tak mnie suszy hehe

Ja też chcę ten przepis!!!
jakie ja mam zdolne koleżanki!! Dzisiaj mam w planach Kingową pizzę -trzymajcie kciuki:-p
kurcze ale z tyym mrozem - to tego nie słyszałam:szok::-):-) a przedwczoraj taaaak mnie suszyło, ale numer!!!
a ja dzisiaj wieczorem umówiłam się z moją ukochaną siostrą, na kawusię i ploteczki ale poza domem (niech nasi M nacieszą się bąblami a mamy pójdą se do lokalu jak ludzia:-p:-p:-p
oj dzidzi mnie wstało....zaraz katarynka sie włączy??
Martuś jak Jakubek się czuje??
Liwka byłas w Bobasie?
Kasik nie mają w Bobasie tych blokad, ale ja sprawdzę jeszcze w Praktikerze i Obi i dam Tobie znać, oki?
Kinguś i co w niedzielę jesteś w Olsztynie??
Aga a ty gdzie babo jesteś??

tosika daj koniecznia znać jak Ci pizza wyszła:tak: pytałas chyba gdzieś o pieczarki jakie ja kładę no wiec ja daję surowe pokrojone w platerki:)
A co do Olsztyna to zalezy jak bedziemy sie czuć bo my i dziś i jutro imprezujemy wiec nie wiem jak z kacykiem bedzie :)
Milego kawusiowania z siostrą.

A my z mężem na 19 mamy zarezerwowany stolik w restauracji... :blink:

reklama
marta odbijecie sobie to, w marcu wam sie szykują imprezy no nie? i do Gd jedziesz :-) Nie smutaj się

kawy mi się zachciało... :)
Filip poszalał a teraz siedzi na kanapie zmeczony. Wieczorem z babcią bedzie wariował:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry