agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hej
Ja dopiero się teraz odzywam bo wcześniej zabrakło czasu na komp.
Wczoraj byliśmy na zakupach,kupiłam kilka fajnych ciuszków i torebkę dla siebie a dla Alanka samochodzik natomiast dla męża koszulę i gacie w amory ale beka jak je ubierze

Dziś rano byłam na zajęciach a Alan w przedszkolu.Alan przyniósł dużo prac zrobionych jego rączkami,super dzieła
:-)
Wstawiłam obiadek,klopsy mielone z brukselką w bułce tartej mniam mniam i czekam oczywiście na męża i po obiedzie jedziemy załatwić sprawę do mojego collegu a chodzi o zwrot za przedszkole w czasie kiedy jestem na zajęciach.
także odezwę się wieczorem
miłego popołudnia :-)
Ja dopiero się teraz odzywam bo wcześniej zabrakło czasu na komp.
Wczoraj byliśmy na zakupach,kupiłam kilka fajnych ciuszków i torebkę dla siebie a dla Alanka samochodzik natomiast dla męża koszulę i gacie w amory ale beka jak je ubierze

Dziś rano byłam na zajęciach a Alan w przedszkolu.Alan przyniósł dużo prac zrobionych jego rączkami,super dzieła
:-)Wstawiłam obiadek,klopsy mielone z brukselką w bułce tartej mniam mniam i czekam oczywiście na męża i po obiedzie jedziemy załatwić sprawę do mojego collegu a chodzi o zwrot za przedszkole w czasie kiedy jestem na zajęciach.
także odezwę się wieczorem
miłego popołudnia :-)

:-):-) a przedwczoraj taaaak mnie suszyło, ale numer!!!