• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej
Ja dopiero się teraz odzywam bo wcześniej zabrakło czasu na komp.
Wczoraj byliśmy na zakupach,kupiłam kilka fajnych ciuszków i torebkę dla siebie a dla Alanka samochodzik natomiast dla męża koszulę i gacie w amory ale beka jak je ubierze :-D:-D:-D:-D
Dziś rano byłam na zajęciach a Alan w przedszkolu.Alan przyniósł dużo prac zrobionych jego rączkami,super dzieła :tak::-)
Wstawiłam obiadek,klopsy mielone z brukselką w bułce tartej mniam mniam i czekam oczywiście na męża i po obiedzie jedziemy załatwić sprawę do mojego collegu a chodzi o zwrot za przedszkole w czasie kiedy jestem na zajęciach.

także odezwę się wieczorem
miłego popołudnia :-)

reklama
Kasia u nas dzisiaj wszystko wg planu czyli Babcia->spacer->obiad( Aga też miałam mięsko mielone tylko że zwyczajne kotleciki z ziemniakami w sosie białym i mizerią )i błogie lenistwo.
Dziecko właśnie nagie leży na macie i czeka aż matka go wykąpię. Zjadł już na dobranoc kaszkę wiesz za chwilkę pójdziemy kąpać młodego ale niech się trochę ta kaszka uleży w małym żołądeczku :-)
Ja korzystając z tego że mam trochę czasu przeglądam i wybieram puzzle na podłogę żeby małemu kupić bo mam w niektórych pokojach panele , a u Adasia w pokoju też są , więc zrobię coś takiego : DUŻE PUZZLE PIANKOWE 30x30 -TANIO ,SZYBKO+ GRATIS (550796810) - Aukcje internetowe Allegro i chyba właśnie tu zamówię. Zmówimy pojazdy i literki :-) Zresztą jeszcze się zastanawiam jakie wzory :-)
Co do nocnika to ja też zwykły kupię ale oczywiście męski :-D Może w przyszłym tygodniu się rozejrzę za tym nocnikiem:happy:
Teraz lecę kąpać małego , odezwę się później i napiszę wtedy więcej o klubie kangura :happy:
PAPA

Zapomniałam dodać. Wczoraj robiłam zapiekankę wg przepisu Kasi - MNIAMI!! Polecam!!

Chyba mróz idzie...bo piję jakbym miała kaca giganta, tak mnie suszy hehe

Ja też chcę ten przepis!!!
jakie ja mam zdolne koleżanki!! Dzisiaj mam w planach Kingową pizzę -trzymajcie kciuki:-p
kurcze ale z tyym mrozem - to tego nie słyszałam:szok::-):-) a przedwczoraj taaaak mnie suszyło, ale numer!!!
a ja dzisiaj wieczorem umówiłam się z moją ukochaną siostrą, na kawusię i ploteczki ale poza domem (niech nasi M nacieszą się bąblami a mamy pójdą se do lokalu jak ludzia:-p:-p:-p
oj dzidzi mnie wstało....zaraz katarynka sie włączy??
Martuś jak Jakubek się czuje??
Liwka byłas w Bobasie?
Kasik nie mają w Bobasie tych blokad, ale ja sprawdzę jeszcze w Praktikerze i Obi i dam Tobie znać, oki?
Kinguś i co w niedzielę jesteś w Olsztynie??
Aga a ty gdzie babo jesteś??

tosika daj koniecznia znać jak Ci pizza wyszła:tak: pytałas chyba gdzieś o pieczarki jakie ja kładę no wiec ja daję surowe pokrojone w platerki:)
A co do Olsztyna to zalezy jak bedziemy sie czuć bo my i dziś i jutro imprezujemy wiec nie wiem jak z kacykiem bedzie :)
Milego kawusiowania z siostrą.

A my z mężem na 19 mamy zarezerwowany stolik w restauracji... :blink:

reklama
marta odbijecie sobie to, w marcu wam sie szykują imprezy no nie? i do Gd jedziesz :-) Nie smutaj się

kawy mi się zachciało... :)
Filip poszalał a teraz siedzi na kanapie zmeczony. Wieczorem z babcią bedzie wariował:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry