reklama

Mazurskie mamy !!!

cześć i czołem dziewuszki z wieczora:-):-):-)

A ja po kawce z sisters:happy: spokojnie soobie wypiłyśmy, dzieci nam nie przeszkadzały, M nie dzwonili co tam, jak tam (ona ma dzidzię w wieku 5lat i 1 roczka i trochę;-)) poplotkowalim, popilim i do doma:rofl2:

Liwka byłam wczoraj w realu i na jogurciki nestle jest przecena z 8 na 7 zł:tak: i masz racje kochana lepiej kupic już niekapek, ja niekapek już mam ale butle musialam kupić a co by zachecić do picia, bo u Tosi to najlepszy tylko cyc (i muszę się pochwalić, że jak mamy nie bylo to lala wypiła z nowej butli 30ml:szok: czyżby wreszcie smok podpasowal:-):-):-)

Kasia dawaj, dawaj przepis:blink: a wiecie jak ja dzisiaj się wkurzyłam!!wysłałam M po pieczarki i boczek na farsz do pizzy, a on mi wraca z czym???.....z rybą:angry::angry: (bo się mu zachciało i stwierdził, ze przecież dzisiaj piątek?? od kiedy on taki pobożny??:dry: Dobrze ze ciasta nie zrobilam:baffled: i tym sposobem całe mieszkanie rybą leci:nerd:
Aga ale masz domyślnego mężusia!! A jaki praktyczny:happy: tylko pogratulować:tak::-)

uciekam na razie bo wola mnie M, że się nudzi:-p

reklama
witajcie z wieczorka!!!!
jak tak czytałam te Wasze posty to się tak naśmiałam.....
ale fajnie to mnie cieszy że potrafimy tu o wszystkim gadać...
Kubuś mi już śpiocha-mężuś też już wykąpkany :-D:tak: dziś spi u nas moja sis-więc nie będę z Wami długo bo ona akurat śpiochać będzie tu gdzie jest komp.a jutro ma zajęcia od 8-ej-więc same wiecie dam się lasce wyspać :-D:-D:-D:-D

Liwka-dzięki za fotki,bardzo podoba mnie się ta ostatnia :-D:-D muszę kupić te pielucho majtki -bo zaczynamy naukę nocnikową i to tak myślę że zawsze to lepiej ściągać takie majtochy-pielutochy niż zwykłego pampersiaka....
na spotkanie kangurowe-może sie kiedyś wybierzemy,tak sobie myślę że może można samemu taką chustę sobie wykombinować????ja tam mogłabym się podjąć-no chyba że ona jest jakaś specjalna?może kiedyś na sobotkę wpadniemy do Olsztyna?-a ...mam pytanie w week.też jest rossmann otwarty?

Tosika-a może mężulo wolał pizzę rybną? :-D:rofl2::confused: przepis masz już podany pod tym wątkiem.jak tam Tośka? Moniczko-Tobie dałam kolorek uziowy :-D;-):rofl2:

Marta-co do pieluch dla chłopców to nie mieliśmy-ale słyszałam o nich i tak się właśnie zastanawiałam czy nie wypróbować????? :confused:cieszę się zę pościel ok-pomyslę tęż nad kupnem.zaraz idę zlukać fotki które wstawiłaś.

Kinga-jak się macie?

Aga-gdzie Ty?

a co sobie kupisz za tą kaskę???
a jeszcze sama nie wiem ale chyba poczekam do moich urodzin które są już lada dzień 05.03 :-D i może coś mi jeszcze od mężysia skapnie i kupię sobie kurtkę wiosenną.

Ja już wykapana,synek od prawie 2 godz.już śpi a mąż ogląda film.
Dziś troszkę mnie muli na spanie więc pewnie długo z wami nie posiedzę :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry