tosika
Mama Lipcowa drugi raz:))
cześć i czołem dziewuszki z wieczora:-):-):-)
A ja po kawce z sisters
spokojnie soobie wypiłyśmy, dzieci nam nie przeszkadzały, M nie dzwonili co tam, jak tam (ona ma dzidzię w wieku 5lat i 1 roczka i trochę;-)) poplotkowalim, popilim i do doma
Liwka byłam wczoraj w realu i na jogurciki nestle jest przecena z 8 na 7 zł
i masz racje kochana lepiej kupic już niekapek, ja niekapek już mam ale butle musialam kupić a co by zachecić do picia, bo u Tosi to najlepszy tylko cyc (i muszę się pochwalić, że jak mamy nie bylo to lala wypiła z nowej butli 30ml
czyżby wreszcie smok podpasowal:-):-):-)
Kasia dawaj, dawaj przepis
a wiecie jak ja dzisiaj się wkurzyłam!!wysłałam M po pieczarki i boczek na farsz do pizzy, a on mi wraca z czym???.....z rybą
(bo się mu zachciało i stwierdził, ze przecież dzisiaj piątek?? od kiedy on taki pobożny??
Dobrze ze ciasta nie zrobilam
i tym sposobem całe mieszkanie rybą leci
Aga ale masz domyślnego mężusia!! A jaki praktyczny
tylko pogratulować
:-)
uciekam na razie bo wola mnie M, że się nudzi
A ja po kawce z sisters
spokojnie soobie wypiłyśmy, dzieci nam nie przeszkadzały, M nie dzwonili co tam, jak tam (ona ma dzidzię w wieku 5lat i 1 roczka i trochę;-)) poplotkowalim, popilim i do doma
Liwka byłam wczoraj w realu i na jogurciki nestle jest przecena z 8 na 7 zł
i masz racje kochana lepiej kupic już niekapek, ja niekapek już mam ale butle musialam kupić a co by zachecić do picia, bo u Tosi to najlepszy tylko cyc (i muszę się pochwalić, że jak mamy nie bylo to lala wypiła z nowej butli 30ml
czyżby wreszcie smok podpasowal:-):-):-)Kasia dawaj, dawaj przepis
a wiecie jak ja dzisiaj się wkurzyłam!!wysłałam M po pieczarki i boczek na farsz do pizzy, a on mi wraca z czym???.....z rybą
(bo się mu zachciało i stwierdził, ze przecież dzisiaj piątek?? od kiedy on taki pobożny??
Dobrze ze ciasta nie zrobilam
i tym sposobem całe mieszkanie rybą leci
Aga ale masz domyślnego mężusia!! A jaki praktyczny
tylko pogratulować
:-)uciekam na razie bo wola mnie M, że się nudzi

przepis masz już podany pod tym wątkiem.jak tam Tośka? Moniczko-Tobie dałam kolorek uziowy