reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Dziś będziemy oglądać Widmo a potem Testosteron :-)

Marta nie martw się będę zaglądała na bb od czasu do czasu no chyba że mnie weźmie na sen to pójdę spać ;-)

a reszta dziewczynek gdzie?

A my byliśmy dzisiaj na walentynkowym obiadku (zdj. na zamkniętym zaraz zapodam:tak:) Muszę stwierdzić, że mała do wyjściowych dzieci nie należy (po 30min bycia w restauracji doszła do wniosku że grzeczna nie będzie i niech wszyscy wiedzą, że ja tu jestem:-p) Objadłam się okropnie!!:baffled::-)
A z walentynkwego wieczoru to u nas chyba nici:dry: Mała poszła spać po 22giej, mały do tej pory buszuje a M "usypial' małą i w końcu zostałam sama na lodzie, a że wypożyczyłam dzisiaj "moja dziewczyna wychodzi za mąż" to będę miała co robić:-p:rofl2:

hej hej z rana!!!
jestem pierwsza hehehhe!!!
u nas juz wszyscy na nogach,Kuba buszuje z klamerki wysypuje z koszyka a mój mężuś leży w łóżeczku i ogląda "klub myszki..." :-D:-D:-D zaraz schodzimy na śniadanko ale wpadłam się jeszcze przywitać!
dziś też mamy w planach pojechać sobie na spacerek do lasku-tam jest cichość i spokojność i wiatr tak nie wieje....:tak:
miłego dnia kochaniutkie babeczki!!! wpadnę do Was pózniej! :rofl2:
a jak tam po wczorajszym??? widzę że większość oglądała filmiki... :tak::-)

cześć dziewczynki z rana!!!
A ja wczoraj chyba przesadziłam, bo poszłam spać o 2.30 - a wszystko przezz ten film (polecam, bardzo fajny:tak:) i do tego oglądałam go romantycznie sama, bo mój M zdążył zrobić odlot:-p
Teraz jemy śniadanko i mykamy na spacerek, bo sloneczko wyszlo (trzeba korzystać z chwili, bo pewnie zaraz się schowa;-))
Kasia zazdroszczę ci tej natury!!!
Martuś to bardzo tobie współczuję, ja jeszcze bez@ aczkolwiek pewnie niedlugo do mnie wróci:crazy: (ale co by nie bylo 1.5 roku bez też fajowo co??:rofl2:
A gdzie reszta babeczek?????? Co??? Zabalowały wczoraj :-p a co by z tego dziecia nie było:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry