reklama

Mazurskie mamy !!!

hejka
My wczoraj wieczorek mieliśmy filmowy,lecz mnie po winku i prawie 2 godzin oglądania zaniosło na sen więc poszłam spać a mąż się obraził :dry:

poza tym Alanek jest przeziębiony znowu,lekki kaszel i katar i chyba mnie zaczyna też coś brać.

reklama
A my w sumie krótko byliśmy dzisiaj na spacerku, bo nam dziecko wstało syrenkę włączyło:szok: więc włączyliśmy z M dodatkowe akumulatorki i w te pędy do domu:-p a jak tylko weszliśmy do domu to tak zaczęło padać:szok::szok::szok: veluxy na górze są całe zaśnieżone ( w przeciagu parunastu minut):szok::szok:

ja na obiadek mam dzisiaj rybkę po grecku, zupki nie robilam dzisiaj (strajkuje):-p

Nie za imprezowały:-p
Wczoraj cały dzień nas nie było w domu a potem już mi się kompa nie chciało włączać.
Dzisiaj byliśmy po śnieżnej nawałnicy na spacerze , nie ma to jak przedzierać się przez zaspy, ale z moim wózkiem nie było problemu. Ponadto kupiliśmy małemu puzzle podłogowe no i obiadek został wycyganiony od teściowej więc sama nic nie robiłam :-D
Teraz M kąpie małego ale już mnie woła..:baffled:
Będe później...

hej hej!
my dziś dzień odwiedzin mielismy!!!-no i fajnie bo ja lubię jak do nas wpadają znajomi
najpierw była sis ze swoim chłopakiem potem dojechali nasi znajomi w 3-kę i było wesolutko upiekłam dziś babeczki tak na szybciora -pojedliśmy sobie :tak::-) Kamilka pograła nam na gitarze powspominaliśmy nasze wygłupy za panny i kawalera :-D:-D
potem była kolacyjka i się wszyscy rozjechali....:-(
prędzej zanim wszyscy do nas dojechali byliśmy na spacerku -pojechaliśmy sobie do lasku i od razu do stadniny koni.Kuba cały czas cmokał i udawał konika :tak::tak::tak:

Tosika-wpadaj-zapraszamy do nas na łono natury!!!-serio-jak się ociepli to grilek obowiązkowo!!!! trzeba sezon rozpocząć :tak::tak::tak::rofl2:

Aga-miłych snów!

Liwus-no to można powiedzieć -ze dzien odpoczynku dziś mieliście!!!-puzle fajna sprawa-nasz mały tez ma takie -cyferki-myślę nad tym żeby mu dokupić... :tak:

Marta
-jak tam zakupki biedronkowe??? i spacerek Wam wyszedł???

Kinga-co u Was?

no to dziewczyny mi się rozpisały;-) Ja dzisiaj wieczorem zostawiłam tatusia z córeczką i fruu na spotkanko (całe dwie godziny poszalałam:-p)
Kasia z wielką przyjemnością was odwiedzimy jak się ociepli:tak::-):happy:
Liwus my się załapaliśmy na spacer przed snieżycą:happy:
Aga kuruj się nam tu szybciutko!!
Jak mnie pamięć nie myli ktoś miała tu dzisiaj cały dzień siedzieć na bb?? czyżby to nie Atra??:-p:rofl2:
Kinga a ty gdzie nam się podzieewasz??

wiecie co kupiłam dzisiaj kulki do kąpieli o zapachu magnolii (polecam) relaksują na maxa:rofl2:

reklama
witam was
jestem jestem.... wczoraj dostałam @ i zdycham...:baffled::-(
a z lepszych wiadomości to to że w końcu się spełni kolejne z moich marzeń:blink: bede miała swoją wymarzoną lustrzankę.. :rofl2: i bede mogła pogłębiać się w fotografowanie. Nawet książkę sobie przez net zamówiłam:-)

ide do wyra
miłego poranka koleżanki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry