reklama

Mazurskie mamy !!!

Ja jeszcze tych kulek do kąpieli nigdy nie miałam i będę musiała wypróbować skoro tak chwalicie :tak:

Liwus super że macie okazję się spotkać :tak::-)

a my mieliśmy na spacerek iść ale młody zasnął na kanapie i czekam aż się obudzi i wtedy pójdziemy :-)

reklama
ja właśnie ide kąpać Filipka
i bede czekała na męża z martini:) dziś sobie posiedzimy i popijemy troszke..

miłego wieczoru! :blink:

Marta ciesze się że Jakubek czuje sie lepiej!:-) super.
No i jak ładnie Ci zasnął no... :blink:

jeżeli chodzi o martini to w samotności nie bede na pewno piła o niee;-):-)

witajcie z wieczora babeczki!!

tak Kasiu, zakupiłam te kuleczki w mydlarni w alfie:tak:
Atra rzeczywiscie miałabyś mały problem z użyciem tych kulek do kąpieli:-p
Kinga no to sobie przedłużyliście walentynki;-)
Martusiu super, ze z Jakubkiem już jest dobrze:tak:
Aga a ty co porabiasz??
Kasik a gdzie ty???
Ja po alergologu i wszystko ok mam małe dawki jeszcze wziewne ale troszkę lepiej, kurcze dziecko wola, lecę na gorę, póxniej jeszcze tu zajrzę:happy:

jeżeli chodzi o martini to w samotności nie bede na pewno piła o niee;-):-)

Kurcze to wychodzi że ja jakaś alkoholiczka albo co bo właśnie pije martini bianco i to w samotności :baffled: no nie licząc śpiącego w drugim pokoju Adasia :-)

Liwus a co to za zlot robicie?

Normalnie zlot czarownic :happy: A tak poważnie to po prostu takie spotkano z maluszkami:-) Tosika będzie miała okazje pomacać Teutonie Mistral P :-D ( dokładnie taką http://www.tanimarket.pl/3863_Wozek_spacerowy_Mistral_P__Teutonia.html )No i w końcu tłusty czwartek więc okazja jak najbardziej jest. Potem kolejne spotkano w sobotę bo idziemy do Klubu Kangura :happy:

Ostatnia edycja:
Cześć
U nas dzień się już zaczął,za chwilę mykam śniadanie zrobić :-p

Marta ja teraz często na bb siedzę bo w domu jestem i na razie mam na to czas ale wiem że jak zrobi się cieplej to większość dnia będziemy spędzać na dworze i wtedy obawiam się że mogę tak często nie zaglądać :-pale nie zapomnę o was :-)
Cieszę się że Jakubek już prawie zdrowy i że antybiotyków już brać nie musi a jak bryka na maksa to do chorych on nie należy,super chłopak :-)
tosika ja wczoraj szybko poszłam spać,ostatnio jakoś szybko mnie muli na spanie a jak mały zaśnie to ja też zasypiam bo cisza i spokój,lepiej mi się śpi :-)

liwus jeszcze raz zazdroszczę spotkania :-) gdybym ja była gdzieś w okolicach na pewno bym wpadła do was.

kinga pewnie w samotności nie pij kobieto,fajnie że z mężem się zrelaksowaliście wczoraj wieczorkiem przy martini,mniam też lubię ten trunek.:-)

witam

No wczoraj troszke sie zrelaksowaliśmy wieczorkiem ale też i szybko odlecieliśmy w krainę snów:-D hihi
Dziś męża mam całe popołudnie i wieczór i noc heheh wiec będziemy korzystać z tych wspólnych chwil razem.
Do południa chce z Filipkiem wyjść na spacer..
zrobię obiad i poczytam o lustrzankach bo jeszcze się nie zdecydowałam..

Miłego dnia zyczę

reklama
no miłego spacerku Kinga :-)

my też dziś na spacer będziemy szli bo tak jak wczoraj u nas śliczna pogoda co prawda bez słoneczka ale jest ładnie i ciepło :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry