reklama

Mazurskie mamy !!!

z lepszych wiadomości to to że w końcu się spełni kolejne z moich marzeń:blink: bede miała swoją wymarzoną lustrzankę.. :rofl2: i bede mogła pogłębiać się w fotografowanie. Nawet książkę sobie przez net zamówiłam:-)

Kingus suuuuper!!! Ale będziesz zdjęcia teraz pykać!!!:cool2:
współczuje kochana @
a ja dzisiaj wyjątkowo z rana, bo muszę włoski umyć i się uszykować jakowo, ponieważ mam dzisiaj kontrolę u alergologa (a wiecie jaka jestem zcwana;-)) ;Kasia kiedyś pisala, ze na wizytę czeka się przynajmniej z dwa m-ce (i to tak jest mało:crazy:) a ja się wkręcam z moją mamą (bo ona ma wyznaczoną na dzisiaj) jakby pieleniarki w rejestracji znały mój niecny plan to by mnie pogoniły i opr zrobily a dr baardzo mnie lubi czyli krzyczeć nie będzie:cool2:
i jak pisałam od dzisiaj mam mamę do jutra (w porywach do środy) a, że odpoczęlyśmy od siebie trochę to znowu za nią tęsknie:-p

ale u nas słoneczko z rańca i śniegu po paaaaaas:laugh2: M mówił że chyba termometr pokazuje -8 :-)

reklama
my też witamy się z rana :-)
ze zdrówkiem u mnie chyba lepiej bo mnie nic poważnego nie wzięło a Alan bez zmian czyli lekki kaszel i katar lecz mimo wszystko dziś chyba wyjdziemy na dwór bo jest ciepło lecz troszkę pochmurnie ale przyjemnie :-)

tosika - fajnie że spotkanie się udało,bardzo zazdroszczę Ci pomocy mamy :tak:
kinga - cieszę się że spełnia się Twoje marzenie,mam nadzieję że zobaczymy nie długo więcej fotek na zamkniętym :tak::-)
kasia - super że wizyta gości się udała i przyjemnie było,ja też uwielbiam słuchać grania na gitarze :-)

miłego dnia laseczki!

hej babeczki witam sie i ja :tak:
U nas od rana spokojnie...mężuś zabrał mi wóz bo musiał jechać do nadleśnictwa a swoim nie chciał bo chyba wstydzi się trochę jak ten jego "odkurzacz" wygląda....:szok::wściekła/y::baffled:-mówiłam mu że czas go wreszcie umyć....no...i mój śmignął :wściekła/y: a mieliśmy z Kubusiem pojechać sobie do miasta.no nic odpukam sobie jak wróci :-D:-D:-D a jemu Kubę za to zostawię :tak:
dziś w nocy mały mnie wystraszył jak nie wiem.....coś mnie obudziło-jakieś przeczucie-(jakby mnie ktoś walnął) ja wstaję a młody leży na brzuchu twarzą w poduszce!!!! :szok::szok::szok::szok: wystraszyłam się strasznie i patrzyłam tylko czy oddycha i czy nic mu nie jest! :szok::szok::szok: ten to ma zapędy żeby mnie tak straszyć!!!!
dziś u nas zimno ale chyba na spacerek się wybierzemy,tak po łąkach i polach-"popędzimy jak Jaś fasola" :-D:-D:-D-bo co tu ciągle w domku siedzieć-mam jeszczę stertę naczyn do zmycia-ale to może też mężusiowi zostawię??? (bo ja strasznie zmywać nie lubię) :no::no::no:

a co tam u Was?

Tosika-trzymam kciuki za Ciebie i Twoją mamę -żeby spięć :tak::-);-) nie było ;-) żartujesz z tym śniegiem-prawda?Gdzie kupowałaś te kulki?-w Alfie? na tym "mydlanym" stoisku?

Aga-zdrowiejcie.my też chyba na spacerek idziemy????

Kinga-świetnie z tym aparacikiem....

Marta-??????????????gdzie Ty?????
Liwka-co u Was?

Dziewczyny ojj bede pstrykać dużo wiecej zdjęć i na pewno beda coraz to lepsze w moim wykonaniu:tak: na pewo będziecie mogły je widzieć na mojej stronie internetowej którą założymy razem z mężem:happy:

tosika mile spedzonego czasu z mamą życzę:-)
aga zdrowia życzę przedewszyskim:happy:
kasia oj to się wystraszyłaś niesamowicie!! miłego spacerku zyczę a naczynia dawaj do mnie, zmywarka się nimi zajmie;-)

Ja zbieram się teraz z Filipkiem na zakupy i do mojej mamy na kawę.
Odezwe sie po powrocie
Miłego dnia

Marta napisz jak wrócisz od lekarza co z Jakubkiem i czy już lepiej a mam nadzieje że tak. :happy:
zamówienia z oriflame jednak teraz nie złożę, ale następnym razem pewnie tak.

U nas dziś jest dzień sprzątania,ogarnęłam już kuchnię,łazienkę i pranie mam już prawie wyprane,jeszcze poodkurzać muszę i pościerać kurze :-p

Alan sam pięknie się bawi.

Dzis mamy piękną pogodę jest ciepło i słoneczko ślicznie świeci,nawet ogrzewania nie mamy włączonego bo po co :-pi na spacerek idziemy ale około południa dopiero.

My już po zakupach. Filip był u babci a ja sama obskoczyłam miasto. Kupiłam bieliznę dla nas i Filipkowi szlafroczek. Jeszcze kąpielówki mu kupię i klapeczki na basen. A sobie jakiś strój bo nie mam nic ciekawego!:no::sorry2:

Teraz biore się za porządek w domu. Zmywać nie muszę... dobre i to;-):-)
Filip bawi się sam
ja wiec znikam.

Miłego popołudnia

reklama
wiecie co kupiłam dzisiaj kulki do kąpieli o zapachu magnolii (polecam) relaksują na maxa:rofl2:

Ja dostałą taką od siostry na urodziny o zapachu cynamonu i pomarańczy która intensywne nawilża. Super sprawa!

A u nas dzisiaj w porządeczku.
Byłam z Młodym dziś u Babci , potem spacerek po parku. No i do domku . Zrobiłam nową zupkę młodemu bo okazało się że ma uczulenie na....buraka :szok: Zjadł ze smakiem ale oczywiście zademonstrował swoje nerwy:happy:
Ponadto chłopak postanowił zacząć korzystać z nóg i teraz z pozycji leżącej zamiast siadać to on wstaje:-)
W czwartek robimy z Tosiką i innymi mamami z BB mini żłobek czyli tłusty czwartek pełną parą...
Tosika weź wózek no i przybądź ok.12:30 :-) Ok :confused: Adres wyślę Ci na prv.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry