reklama

Mazurskie mamy !!!

aga to i wam miłego spacerku życzę.

Filip ostatnimi czasy uczy się sam rozbierać i ubierać przed i po vc(majteczki,spodenki) idze mu to coraz lepiej:tak: tylko jak mocno mu sie siku chce to wtedy na szybkiego mama pomaga:-D

kawa wypita...
i co teraz... hehe

reklama
to super Kinga widać ze z Filipka to mały spryciarz jest :-)

mój Alan to tylko czapkę ściągnie,rękawiczki,szalik,kurtkę,umie rozpinać ramek od bluzy i ściągnąć kapcie hehe ale dobre i to :-)

a ja kawkę jedną już piłam i chyba drugą sobie zrobię :-)

aga, dobre i to? Alan to też niezły spryciarz i już fajnie że tak sie sam rozbiera:happy:

pojedliśmy z Filipkiem słodyczy..
teraz przytulaski ;-)

a co u reszty dziewczyn?

a co u reszty dziewczyn?
pewnie są za zakupach,spacerkach albo gotują obiadki :-)

ja już mam posprzątane i za obiad muszę się zabrać,potem na spacer idziemy oczywiście z aparatem w ręku,pstryknę kilka fotem i wrzucę wieczorem na zamknięty :-)

......a dziewczyny u nas jest tak ciepło że bez kurtek ludzie chodzą,ogrzewanie od rana mam wyłączone,pogoda jest świetna i czasami słoneczko zaświeci :-)

marta mam nadzieje że pieluchomajtki sie sprawdzą u ciebie:) i ciesze sie że Jakub odzwyczaja sie od smoczka.:happy:

a u nas dziś ryba na obiad

reklama
hej!-melduję się i ja!!!!-po dwu dniowej przerwie,a jakoś tak wyszło.że miałam chęć się do szuflady schować i nie wyłazić nigdzie i do nikogo!!!
widzę że trochę się rozpisałyście jak mnie nie było!!!
Mały już śpi-zresztą duży też się położył ja zostałam sama zlukałam M-jak M i chwilkę z Wami posiedzę.

Kinga-kupiłaś już strój ???

Liwus-Tosika-ale macie fajnie-z tym spotkankiem x2 -zazdroszczę Wam!!!!!

Marta-cieszę się że już lepiej się macie i że Kubuś zdrowieje!!!

Tosika-ale strzeliłam z tymi kulkami :-D:-D:-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry