reklama

Mazurskie mamy !!!

kasia Kubuś pomocnik i to jaki!:-) ciekawe jak długo bedzie taki pomocny bo moj to narazie też sie rwie ale potem to bedzie pewnie uciekał od sprzątania:sorry2::-D
Fasolke po bretońsku i mój małożon uwielbia:tak: tez musze mu kiedyś zrobić.
Udanych zakupów na pewno coś fajnego kupisz;-):-) skup się!:-p
a zdjęcie kostiumu już dodałam na zamkniętym:blink:

reklama
nie jeszcze nie byłam w mieście czekam na J jak wróci z pracy to pojadę bo dziś nie jest za ładnie na dworze i nie chcę Kubka ciągnąć po sklepach...a z drugiej strony i tak bym z dużo nie zlukała bo on marudzi zaraz i już nie chce po sklepach łazić-jak mu się nudzi wejdz na NK w moich znajomkach ona jest Gosia-to sobie zlukaj bo ciężko mi powiedzieć co ona lubi...wszystko chyba??? (zawsze maiłanm problema żeby jej jakiś prezencior kupić )a to już na sobotkę mi brak!!! :szok: a to już tuż tuż!!!!

o matko!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jakaś cisza zapanowała w pokoju-wchodzę a tam Rufi z Kubą dobrali się do chustaczek higienicznych (wyciąganych z pudełka) :szok::szok::szok::szok::szok: no to mam sprzątanko!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(

Kasia mhmm ciężko jak to z kobietami, ciężko dogodzić :-p:-)
no coż.... lubi dodatki i różnego rodzaju duperelki? np, torebkę, okulary,pasek, biżuterię, zegarek, bransoletkę, kolczyki... może coś z tego??:confused::blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry