reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Wrrrr.... ale jestem dziś zła :wściekła/y:
Hania od wczoraj z gorączką, katarem i kaszlem w zestawie :no: Dziś została z tatą w domu (swoją drogą tatuś też mnie zdrowo wnerwił). U lekarza mamy numerek 32 co oznacza ze dwie godziny w przychodni jak nic :wściekła/y: Rejestrowałam telefonicznie z pracy a mój małż na to - "trzeba było postać pod przychodnią to byśmy mieli wcześniejszy numer" i focha jeszcze mi strzelił :szok: Żeby być w pierwszej dziesiątce ludzie od 6 rano stali...
O rany jaka jestem zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kinga widziałam zdjęcia na blogu,niezły bałagan ale efekt końcowy na pewno będzie rewelacyjny:)
Życzę miłego remontowania:)
Pozdrawiam
:happy2: no i dziś zakończyliśmy już remont. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego. Jeszcze czekamy teraz na obraz tryptyka i muszę firanki dać uszyć bo zmieniłam karnisz wiec chcę nieco inaczej teraz.. ale to na spokojnie :)
Już na świeta mamy Wysprzątane generalnie w domu. i odświeżony pokój najwazniejsze!:-)

Pozdrawiam was!

Aga jak tam przygotowania do urlopu w Pl ? :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witamy;-)
Pzrede wszystkim zdrówka życzymy!!! Nineczko mam nadzieje, że dzisiaj Hania juz lepiej się czuje.

Kinga hoho szybko się uwineliście z remoncikiem, super, masz już spokój na świeta;-)

U nas wszystko po staremu, bez zmian;-) Cieszyłam sie z wiosny a tu znowu zima zagościła brrrr mam juz dość....

Kinguś dostaje twoje wiadomości na gg ale komukolwiek odpisuje do nikogo nic nie dochodzi nie wiem co sie dzieje, zainstalowałam kilkakrotnie od nowa i to samo, nie wiem moze to wina windowsa...

Nie mam sekundki czasu żeby napisać ale u mnie wszystko ok.

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i skarbeczki

Witam
Anetko pozdrawiam serdecznie:)
Nineczko zdrówka życze dla Hani:)
Marta cieszę się że wszystko jest ok i że zdrówko dopisuje:)
Kinga cieszę się że remont już zakończony:)
A co do wyjazdu to przygotowania trwają na maksa,zamykamy wszystkie sprawy związane z urlopem tak aby po urlopie nie było bałaganu także załatwiamy wszystko na przód:)Zostały mi jeszcze 2 dni pracy i w czwartek będziemy się pakować.W piątek o 8.05 mamy samolot więc około godziny 13.30 powinniśmy być w Iławie:)Piątek będzie ciężki bo podróż i odwiedziny rodziców ale w sobotę już lżej,od samego rana biegnę na zakupy i takie tam...:)

A poza tym u mnie ok,wszystko super tylko Alan czasami pokasłuje ale to nic wielkiego...mam nadzieję:)
Wczoraj zafundowałam sobie fryzjera,jestem happy :)
Buziaki dla wszystkich:)

Aga no to do zobaczenia w Iławie! ;) mam dla was dobrą wiadomośc otóż od piątku temp ma wzrastać i mimo opadów deszczu ma być dosyć ciepło:) śnieg w końcu odpuszcza.
Marta100 no uwineliśmy się z remontem pokoju w 4dni wiec poszło nam sprawnie :))
Syneczki spóźnione ale szczere życzonka dla Twojego starszaka z okazji ukończenia 4 latek!!! najlepszego dla smyka :))

Pozdrawiam
miłego wieczoru życzę

Aga no to do zobaczenia w Iławie! ;) mam dla was dobrą wiadomośc otóż od piątku temp ma wzrastać i mimo opadów deszczu ma być dosyć ciepło:) śnieg w końcu odpuszcza.

Kinga do zobaczenia ;-)
Coś mi mój tata wspominał że ma robić się ciepło,teraz Ty piszesz więc mam nadzieje że wiosna szybko zawita w Iławie bo Ja wybieram się w kurtce wiosennej do Pl także mam nadzieję że nie przegnę hehe :-D
Anetko Ja również dołączam się do życzeń:)

Aga fajnie że byłaś u fryca.. :) też musze się w końcu wybrać bo zarosłam ale nie wiem kiedy bede miała wene aby pojsc.

u nas zapowiada się teraz troszkę szalony weekend. w piątek idziemy do znajomych na imprezę domową.. w sobotę Aga z wami spotkanie z tego co mi wiadomo! ;)
oj nie wiem jak to przetrwam hehhe

jutro nasz tryptyk już będzie w końcu! :-) cieszymy się

reklama
Kinga dasz radę:)
Tak w sobotę się spotykamy razem a my w niedzielę o 11 jedziemy do Kwidzyna także może być też ciężko lecz Ja nie mam zamiaru marnować ani jednej wolnej chwili:))

No nic uciekam spać bo rano do pracy...jeszcze tylko 2 dni pracujące i odpoczynek...:)
Dobranoc!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry