reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta - ja właśnie dziś rano uprzedziłam panie,żeby odstawiły chociaż zupy mleczne i kakao. Powiedziałam Hani, żeby nie jadła zupek na śniadanie - specjalnie jej to nie zmartwiło ;-) Oj nie lubi ona mleczka, nie lubi... Zyrtec codziennie i buzia wyładniała - było już tak źle, że bałam się, że jej blizny jakieś zostaną :baffled:

Spotkanie chyba się dziewczynom udało i to bardzo, drugi dzien nie dadzą rady nic napisać ;-):-D

Kinga - ładnie zrobiliście ten remoncik, podoba mi sie rogówka :tak:

reklama
hejka kochane:)
U mnie ok:)
Na spotkaniu z Kingą było super,pogadałyśmy sobie i pośmiałyśmy się:))
Jutro wybieram się z młodym i mężem na kawkę do Kingi:)
A dziś za chwile mykam do miasta:)
A co u was?
Pozdrawiam

witam i ja

u nas zalatany dzien dziś, byłam do południa z Filipem na zakupach:) kupione ma już adidasy kurtkę i czapki na wiosnę.. jeszcze spodnie i jakies tshirty zostały ale to jutro polece raczej..

ogólnie u nas okej:) no z Agą mieliśmy okazję już się widzieć! :)) fajnie było
jutro wpadacie do nas na kawusię :-)

w iławie niby ciepło ale trochę pochmurno... ja w domu jakaś zmarznięta w bluzie siedzę ://

nineczko dobrze że z buzką Hani juz lepiej i alergia ustaje :)

witam..

Aga fajnie było się znowu spotkać ;)

a tu dla dziewczyn żeby zobaczyły nas :)) (zdjęcie na czas określony- będzie usunięte)

USUNIETE!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga fajnie było pewnie że fajnie a co najlepsze to nie koniec naszych spotkań bo zapowiada się interesujący weekend,impreza,wspólne wyjście,super będzie :))
A zdjęcia fajne:)Filipek jaka mina hehe:))

Super Dziewczyny!!! Mamusie laseczki!! Chłopaki też świetne;-) a jaka między nimi różnica;-) Filipek to naprawdę chłopisko;-)
Cieszę sie, ze spotkanie udane, zresztą widać na fotkach!!!!

My musimy się kiedys umówić z Nineczką na jakis spacerek;-) w końcu niedaleko mieszkamy.

A ja wpadłam w wir sprzątania, mysia okien itd.... trochę tego jest ale dopuki mam zapał sprzatać nie przestanę;) hehehe

A to moje kochające się chłopaki;-)

Załączniki

• Zdjęcie026..jpg
    Zdjęcie026..jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 34
Hejka
Marta Ja za porządki będę się brała dzień po przyjeździe,sprzątnę i będę miała już ogarnięte na wiosnę cały dom hehe:)
A chłopaki ślicznie wyglądają:)
Miłego dnia!

Marta - koniecznie musimy się spotkać jak tylko wiosna rozpocznie się na dobre. Jak to zwykle bywa im bliżej tym trudniej się spotkać :)
Dziewczyny - ale z was lachony! A między chłopakami rzeczywiście spora rożnica ale z obu niezłe przystojniaki wyrosną.

Marta - boskie zdjęcie!!! Mina Piotrusia ...

reklama
hejka

w iławie dziś kolejny słoneczny dzień! :)

Marta śliczne te twoje chłopaczki są! :-)
fajnie że chcecie się z nineczką spotkąc :)) ja to bym tez chciała sie z wami poznać bliżej... :)) może kiedys sie uda kto wie

Miłego dnia dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry