reklama

Mazurskie mamy !!!

Bietka a moze taka kierownica do fotelika? Widzi jak mama/tata prowadzą...moze by sie spodobało ;)
A jak nie to może dvd samochodowe i bajki.... oczywiście koszt przewyższa chęci ;)
Moja znajoma do auta w daleką podróż brałą laptopa z bajkami i pomagało :)

U nas maluchy w aucie grzeczne. Ba normalnie Jakub siedzi z przodu w foteliku...ale jak ja jadę sama gdzieś z maluchami <nawet do rodziców czy teściów ok 40 km> to Jakuba przesadzam do tyłu... I nigdy żadne nie robiło problemów...

No u nas szaleństwa...tatuś w domu spania nie ma :szok: Za to są wariacje i szaleństwa :-)

reklama
nie wiem co do tych bajek... bo ja np jak czytam czy nawet patrzę w nawigację to mnie zaraz mdli, więc mam schiza że mała tak samo:)
no i nie znam się ale mam wrażenie że tak się psują oczy...?
ale co do kierownicy to muszę pomyśleć właśnie:)
jakbędzie zabawka tylko do samochodu to tez inaczej:)

A dzieci muszę wykorzystać że tatuś w domu:) to szaleją:)
Nasza śpi i ja na swoim kompie, mąż na swoim... nie ma co. romantyczny wieczór:D

Bietka u nas Maluchy już jakiś czas temu zasnęły...
A ja przy laptopie a mąż kolację robi :zawstydzona/y::tak:
No trzeba będzie się odwdzięczyć hehehe
A miałam prasować :-p

Witajcie:) Ale nastukałyście wczoraj
Kasia dobrze że poszłaś do innego lekarza co za konował z tamtego ja chyba bym wróciła i opierdzieliła go! Trzymam kciuki by te zastrzyki szybciutko synkowi pomogły !
Marta 2801 ja będę trzymała kciuki za Olcie na pewno się wszystko ułoży po Waszej myśli ! Będzie dobrze zobaczysz :)
My byliśmy wczoraj u mojej mamy i z tymi jazdami też u nas różnie :) w dzień jest ok ale jak wracamy wieczorkiem i Adasiowi nie chce się spać to wtedy jest cyrk bo ciemno !
Jutro do nas teściowie przyjeżdżają :baffled: jakoś się mi to nie uśmiecha ale cóż zresztą to dłuuuga historia
Miłego dnia wszystkim mamom a dla dzieciaczków buziaczki i zdrówka życzę :-)

Martuz zazdroszcze takiego spania:) ola juz po 6 wstala....o 7 dostala jesc, ale pozniej pojawil sie problem, nie dalam rady sama jej pomoc, wiec musialam na SOR pojsc...juz jest ok
o 15.30dopiero mamy neurologa a ja juz mam dosyc tego dnia...:(

do wieczorka

Necia oj ja też uwielbiam wizyty teściów :baffled: No ale zaciśnij zęby i przetrzymasz...ja tak robię hehe
Marta oby reszta dnia była już pozytywna. Uściskaj Oleńkę od cioctki ;) Aaa co do spania to WY zawsze dłużej śpicie...u nas to tak od świeta tylko hehe

Była u mnie ciocia <w moim wieku>, wypiłyśmy kawkę, Majka zasnęła a teraz odpoczywam...

Zaraz Jakubka trzeba do lapka pościć, bo sie domaga... A sam w PS nie chce grać :/

DLA MARYLKI

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny:-)
obiecuje że będę już na bieżąco pisać .Mieliśmy gościa przez kilka dni i jakoś tak mało czasu było.
a co do spania to Bartek chodzi spać o 19 i śpi do około 6 je flaszkę mleka i śpi do 7 ale nie zawsze.tak mi śpi odkąd skończył 11 miesięcy szczęściara ze mnie:-)ale wcześniej to bya tragedia u nas ze spaniem.odkąd chodzi jest o wiele lepiej.a dziś w nocy o 4 obudził sie i nie chciał spać nawet z nami w łóżku to tatuś zrobił jemu jedzonko i wkońcu zasnął.
A tak ogólnie to życzę zdrwka waszym pociechom:-)
a co do wysypki Bartka to na tym brzuszku jednak mu nie schodzi i chyba podam mu jeszcze zyrtec

Aguśka mi i Jakubek i Maja całe noce tzn od 19-20 do 6-7 rano przesypiają bez pobudek odkąd skończyli 2 misiące, wcześniej od noworodka budzili się raz na jedzonko :) No chyba, ze jest choroba bądź ząbki to zdarzają sie pobudki jakieś w nocy. Jak wysypka się utrzymuje ja bym podała na kilka dni zyrtec.

Ja właśnie pomyłam podłogi i czekamy aż przeschną...dzieci na dywanie ja na kanapie :)

reklama
marta0307 to kochana masz małe śpioszki:-)pozazdrościć:-)mój Bartek przez pierwszy miesiąc swojego życia jadł 12 razy na dobę co 2 h więc ja myliłam dzień z nocą później było coraz lepiej a gdy skończy 3 miesiące to wstawał juz tylko raz na jedzonko i to około 3-4 więc było już ok.
też tak myślę ze podam jeszcze ten zyrtec tak na wszelki wypadek.
a mój Bartuś teraz sie bawi pojemnikami na żywność i łyżeczka:-)a wogle ostatnio zaczął nawet sam się przez chwile bawic:-)bo wcześniej to umiał sie skipic na zabawce góra 1 minuter i ciągle biegał :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry