Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to nie jest tak ze jak dzidzia za bardzo przybiera na wadze to wtedy... A Filipek to taki pulpecik... ale może niech Kinga sie wypowie...:-)witam
kinga a moim zdaniem 4 miesieczne niemowle jak wstaje w nocy to dobry objaw. taka nauke odstawiania od karmienia nocnego mozna zaczac od 6 msc. ale to moje zdanie. nie wiem czemu lekarz kazał go przepajac. ?trzeba odróznic jeszcze kiedy jest głodny a kiedy wstaje bo juz sie wyspał.powodzenia .

).Kinga - a dlaczego ta lekarka kazała ci go nie karmić w nocy? Za dużo jej zdaniem waży czy chodzi jej o to, że powinien całą noc przesypiać bez pobudek?
Ja nie pomogę, bo mój paszczur już daaawno temu przestał sam z siebie jadać w nocy. Ale powiem ci, że to zagęszczanie mleka kaszką pozwala mi dłużej pospać rano (o pół godziny).
Hania jest na 94 centylu, mój doktorek twierdzi, że jest pulchniutka ale że wszystko łądnie zgubi jak zacznie się więcej poruszać.
dla przykładu wkleje foty .....jaka była dorodna