reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Madzia widac na zdjeciach jak Ci corcia wyrosła, ale dzieci szybko sie zmieniaja. Fajne zdjecie w foteliku samochodowym, pamietam jak Antek był taki malusi i tez przezabawnie wygladał:tak: a na drugim faktycznie wyglada jak Pudzian:laugh2: :laugh2: :laugh2:
a ja dzisiaj byłam na zakupach w Ełku, musze znalezc jakas suknie bo 9 czerwca bede swiadkowa na weselu, załamałam sie, po pierwsze nic nie ma po drugie mam miec jasna suknie i we wszystkich wygladam jak kluska a po trzecie to znowu przytyłam, mogłam ogladac sukienki w rozmiarze 40-42:-( w wiekszości 42, tyłek mi urósł:-(

Witajcie Kochane :-)
Cały dzień jakiś zalatany miałam, a tu widzę się dzieje... :tak: Tyle napisałyście dziś ze hoho :cool2: Az nie nadarzam podczytywać was :laugh2:

Ja nie miałam problemu z nocnymi karmieniami bo Amelka od urodzenia przesypiała całe noce :cool2::cool2: Dziś tylko dala mi popalić bo dostała w nocy gorączki na zęby i strasznie płakała... Spalam zaledwie godzinę.

Pogoda faktycznie okropna i z moim szczęściem oczywiście złapał mnie największy deszcz... :dry:

Madziu ta Twoja Majunia to jest dosłownie prześliczna :laugh2::laugh2: Nie mogę sie napatrzeć na te zdjęcia. Uwielbiam takie małe szkraby. :-p

Witaj w naszym gronie Kucia :tak: Zapraszamy serdecznie do pisania... Dużo i często :-) Zobaczysz jak fajnie jest zawiązywać takie przyjaźnie :tak:

mogę sie wam jeszcze pochwalić ze zakupiłam dziś piękna nowa kanapę. Jest duuuuża i wygodna :-) Musze tylko poczekać kilka dni ponieważ jej kolor jest zielony w bardzo ładne wzorki (jakby tłoczone) i zamówiłam inny kolor tapicerki (bordo z głęboką żółcią) :laugh2: Bedzie pięknie w naszej sypialni :-)

Nagryzmoliłam trochę i mykam do łóżeczka, rano muszę wstać o 5 bo o 6 wyruszam z Amelka do Olsztyna do szpitala (kolejna kontrol) :baffled:
dobranoc

dziekujemy za komplemeta:zawstydzona/y:

natala ....tata wraca to i kanapa nowa do sypialni ;-) ;-) ;-) :-D :-D

maja dopiero zaneła . a mi sie nic nie che a chociaz zjadłabym jakiegos toscika ....tylko kto mi zrobi ?nie ma męża nie ma kolacyjeck .a moze to i dobrze:laugh2: :laugh2:

Witam z rana....:-)

Natala powodzenia na kontroli.... :tak: no i pochwal się ta kanapą... fotka jakas by się przydała... ;-) :-)

Madzia nie ma kolacyjek :confused: :confused: :confused: :baffled: oj niedobrze padłabym z głodu :-D
U mnie dzis piękny dzień sie zapowiada... zobaczymy co bedzie dalej...
Julka pokasłuje i mnie gardło pobolewa.... to chyba po tych ostatnich spacerkach w taką pogode... :baffled:
Miłego dnia dziewczynki! :-)

Witaj Kucia! Napisz nam coś więcej o sobie :-) No i oczywiście gratuluję zafasolkowania :-D

A propos kolacyjek ja jestem na nowej diecie :-p Moja desperacja nie zna granic :dry: Chociaż w tej mogę jeść ile wlezie ale brak mi słodyczy i słodzonej herbatki i owocków... AAAA! Bo się zaraz rozsmakuję i dwa dni diabli wezmą :baffled:

Natala - natychmiast po powrocie proszę się zameldować i ze szczegółami chcę wiedzieć co z Amelką, zrozumiano? ;-) :tak:
Hmmm nowa kanapa... Jeszcze tylko rok i ja się dorbię włąsnego małżeńskiego łoża... :cool2:

Grubelku - uważaj na siebie! Nie łaź po deszczu! Bierz przykład ze mnie - od dwóch dni grzeję dupsko na kanapie przed tv. Oczywiście wszystko przez pogodę a nie lenistwo ;-) :cool2:

U nas też :wściekła/y: Do d... z takim majem :wściekła/y: Ja chcę słoneczka!!!!!!

Poza tym nudy ;-) Mąż zdał egzamin państwowy na agenta ubezpieczeniowego (hip hip hurraa, moze się trochę usokoi, bo wkurzał mnie swoim marudzeniem o tym egzainie na maxa :wściekła/y:). Hania nauczyła się "mówić" - "dziadzia" :baffled::laugh2: A ja padam na ryjek z powodu braku cukru :dry: No ale jak się do tej pory cukier zamiast krwi miało to nic dziwnego :zawstydzona/y:

reklama
A ja padam na ryjek z powodu braku cukru :dry: No ale jak się do tej pory cukier zamiast krwi miało to nic dziwnego :zawstydzona/y:

[/quote]
hahahahhaha ale sie nasmiałam. nikt nie potrafi mi poprawic humorku jak ty nineczko /.:laugh2: :laugh2: :laugh2: ja ebz cukru tez nie fubkcjonuje za dobrze:sick:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry