K
Kinga85
Gość
nineczko dokładnie jak mój Filipek, jak na pleckach to on bach i na brzuszek i jeszcze do tego próbuje jakoś raczkować a raczej pełzać
marta100 jejku Antosik biedny...:-( szkoda ze takie małe dziecko już ma jakies problemy zdrowotne aż przykro się robi.. Ale bądź dobrej myśli, będzie na pewnie dobrze. Trzymam kciuki za Antosia
A my odzwyczajamy synka od nocnego jedzenia! masakra:sick:
W nocy normalnie zjadał 180ml mleka a nawet czsem dwa razy! a teraz musimy go odzwyczaić (zalecenia lekarza) Dałam mu ostatnio tylko 90ml mleczka w ciągu całej nocy.. nie chce tak od razu przestać go karmic bo uważam ze na to potrzeba czasu. Zrobie to etapami, trzymajcie za nas kciuki dziewczyny
Pozdrawiam

marta100 jejku Antosik biedny...:-( szkoda ze takie małe dziecko już ma jakies problemy zdrowotne aż przykro się robi.. Ale bądź dobrej myśli, będzie na pewnie dobrze. Trzymam kciuki za Antosia
A my odzwyczajamy synka od nocnego jedzenia! masakra:sick:
W nocy normalnie zjadał 180ml mleka a nawet czsem dwa razy! a teraz musimy go odzwyczaić (zalecenia lekarza) Dałam mu ostatnio tylko 90ml mleczka w ciągu całej nocy.. nie chce tak od razu przestać go karmic bo uważam ze na to potrzeba czasu. Zrobie to etapami, trzymajcie za nas kciuki dziewczyny

Pozdrawiam
jeśli nie masz tej książki to miałam ja gdzies w wersji elektronicznej i moge Ci przesłać na maila!
Cieszę się, że u ciebie wszystko OK 

Mała budziła się co pół godziny
A ok północy dała taki koncert, że szok
Dałam jej paracetamol, posmarowałam dziąsła, zasnęła ale nie na długo. Padam na twarz a dopiero 9 rano :sick: