Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Grubelku cierpliwa jesteś!!!! juz niedługo....
już nie raz płakałam nad ta bezsilnością i nad tym jak mi ta mała Smoczyca robi na złość
Wczoraj usilnie wkładała kamyki do buzi jak jej zabraniałam a mój mąż stwierdził że to było najnormalniejsze robienie na złośc mamci...
:sick: dopiero stanowczośc tatusia który wziął ja na ręce i zaniósł do piaskownicy pomogła...
ale juz niedługo.... już ja ustawie całe to towarzystwo
Przukro mi ze jest Ci tak ciezko :sick: Na szczescie Twoj stan nie jest wieczny i juz nie dlugo urodzisz. Wiem, ze kazdy tak mowi, ale widcznie cos w tym jest. Glowa do gory
Fakt ze jeszcze mnie boli i kuleje, no ale co zrobic kiedy ma sie male dziecko
Nie ma ze boli i trzeba brac sie do roboty 
Przykro mi że jest Ci tak ciężko :sick: Na szczęście twój stan nie jest wieczny i już nie długo urodzisz. Wiem, ze każdy tak mówi, ale widocznie coś w tym jest. Głowa do góry
Fakt ze jeszcze mnie boli i kuleje, no ale co zrobić kiedy ma sie małe dziecko
Nie ma ze boli i trzeba brać sie do roboty 
Bo ostatnio tu aż wiatr hulał od tej ciszy... 
Usta jej się nie zamykają od rana do nocy
Specjalnie wstaje o 6 rano, żeby ogadać z mamą zanim ta do pracy wyjdzie 
). Nie zdążyłam wyjąć palca z buźki, od razu zasnęła. Biedne moje małe :sick:
O 5 rano wyjechał autobusem. W Markach autobus się zepsuł, zastepczego nie podstawią, rób co chcesz
Znalazł przystanek, dojechał jakimś autobusem do taxi. Niby OK a tu się okazuje, że zmienili centrum konferencyjne i nie powiadomili nikogo. I zasuwaj znów na drugi koniec miasta
Żesz cholera jasna. Jedno dobre - zmienili na hotel czterogwiazdkowy 

Powiedz kto by Cię tak zrozumiał jak nie my, które przechodziłyśmy to samo
Na pewno nie mąż, bo wiesz że on jest z innej planety, niż my kobiety.... ;-)