reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam!

No tak Wy o słodkościach a ja o 2.00 w nocy wcinałam kanapki z dżemem wiśniowym bo mi sie go strasznie zachciało :szok: :szok: :szok: :-p Ostatnio wróciła mi faza zachcianek ... :tak:
Poza tym u mnie bez zmian katar mi się zrobił troche wiekszy i nochal mi zatyka, Julka kaszle nadal, a pogoda do niczego....
Miłego dnia!:-)

witam
ta pogoda normalnie mnie załamuje. gdzie to ciepełko , słońce . az mnie przeraza fakt ze zaraz maj sie skonczy a ciepła tylko było troszke .
grubelku - jedz jedz. i dogadzaj sobie ;-)
znikam kochan e na spacerek. chwile nie pada:laugh2:

Witajcie.
Wczoraj w tym Olsztynie koszmar (jedyny plus ze nie padalo). Zawsze jezdzilam tam z kims samochodem, a tym razem wyszlo tak, ze nikt nie mogl :confused: No i zapakowalam sie w autobus o 6 rano (dobrze ze chociaz moja mama ze mna pojechala). Do szpitala dotarlysmy taksowka. W kolejce czekalysmy 3 godziny!!! :dry::dry::dry::dry::dry: Malo nie zasnelam na tej poczekalni bo ostatnie 4 noce spadzalam zaledwie po 2 godziny :baffled:
Dobrze chociaz ze pani doktor mnie troche pocieszyla ze jedna dziurka drgnela :-) Zmniejszyla sie o setne milimetra ale pani doktor powiedziala ze to bardzo duzy sukces, bo nie stoi to w miejscu i co gorsze sie nie powieksza :-):-) Az mi sie lzy wtedy zakrecily ze szczescia :-D Ulga na calego, mam nadzieje ze do operacji jeszcze sie troche zmniejszy to zawsze mniejsze ryzyko :tak:

Pozniej oczywiscie zakupy. Wpadlysmy do Alfy z mysla ze sie obkupimy z mama a tu oczywiscie sklepy dzieciece sie pokazaly no i wszystko bylo takie piekne ze nie moglysmy nie kupic czegos dla Amelki i coreczki mojej siostry (Julki-2 latka) :laugh2: Wydalysmy kase przeznaczona dla nas i lipa :baffled: No ale czego matka nie zrobi dla swojej kochanej corci:-D

W drodze do autobusu powrotnego oczywiscie nie zauwazylam kraweznika:wściekła/y:i ustalam na niego moja chora noga, az mi serce do gardla podeszlo z bolu. Wiekszej sieroty jak ja swiat nie widzial :no::wściekła/y:
Do tego wszystkiego jeszcze zepsul mi sie aparat i nie moge sie pochwalic zakupami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Amelka od 3 dni goraczkuje, mysle ze to kolejne zeby. :eek:

Nineczko i Madziu - Wy to potraficie rozbawic czlowieka :laugh2::laugh2:

Witaj Natala :-) bardzo sie cieszę ze z Amelka lepiej :tak: co do Alfy to moja mama mieszka od niej ok 500 m więc jak jestem w Olsztynie to zawsze zaglądam do sklepów dzieciecych... ;-) szkoda ze nie mozesz zrobic zdjęc... :sick:
Trzymam kciuki za kolejne zabki, oby było bez wiekszych problemów goraczkowo - marudzacych... ;-) :tak: i uwazaj na swoja noge :szok:
No własnie Nineczko co tak zamilkłaś? :confused:

witajcie!!!
Marta100- ja muszę go chyba oszukiwać skoro lekarz mi tak powiedział.
Madzia- Filip ponoć za dużo waży...:dry: ale może tak jak twoja Maja też wyrośnie jak zacznie więcej się ruszać i w ogóle..
nineczko- na noc my dajemy mu kaszkę 180ml wypija ale nie zawsze. I co z tego jak on się budzi mi w nocy o 2-3 a ja najpierw lece z piciem i mu daje ale on za chwile znowu sie wierci i płacze no to wtedy mu mleko daje (tylko 90ml) Ale nie wiedziałam że ciepła woda tak działa...:eek: SPRÓBUJE!
Kucia- witaj wśród nas:-) Olsztyn nono blisko Iławy;-)
natala gratuluję zakupu nowej kanapy! :-)

U nas też pogoda do du...:-( A Filip dziś na maksa senny jest, ciągle mi śpi praktycznie.
A ja dziś ide z mężem na kolacje romantyczną! :-p

p.s. dziś w nocy spróbuje Filipkowi zamiast mleka dać tej ciepłej wody:tak: może poskutkuje

Nie zamilkłam po prostu dziś jak bumerangi wrócili do nas goscie z "hameryki" :no: Ło matko - ciotka nadaje jak dobre radio tranzystorowe :szok: Wyjeżdżają dopiero w czerwcu :szok: Ratunku :unsure:

Z dobrych wieści - widać pierwsze efekty dietki - ubyło kilogram w 2 dni :szok: I'm happy :cool2:

Natala - taaak sie cieszę, że wszystko OK! (no może poza nogą :confused2:)

A oto moje bambaryło na spacerku kilka dni temu (teraz to nierealne :-( U was też taka burza była? Wiem od moich podróżników, ze koło Olecka drzewa wywracało :szok:)

reklama
Natala- super wieści!!!! Wszystkie tak mocno trzymamy kciuki za Amelcie i przyniosło to skutek!!!!
Fajnie tez ze byłas na zakupkach, ja tez dostaje szału na kupowanie ubranek dla Antosia!!!
Kinga i jak kolacyjka??
Nineczko ale Hania rośnie!!!:-) jest juz naprawde duża!!!:-)
w Olecku była wczoraj naprawde wielka burza, na szczescie krótka, a dzisiaj pada od samego rana:-( chyba nici ze spacerku:-(
Grubelku zdrówka dużo dla Juleczki, a Ty jedz ile wlezie, po to jrst okres ciąży, zeby sobie dogadzać.
znajoma poczytała forum i co znalazła: forum mamus grudniowych, poczytajcie sobie: ja jestem załamana, ze mzna byc tak głupim człowiekiem, zwróccie uwage ze to było miesiac temu:-(
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-potrafia-nasze-dzieciaczki-8410/index26.html

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-potrafia-nasze-dzieciaczki-8410/index22.html

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry