reklama

Mazurskie mamy !!!

Martuś dużo zdrówka dla Oleńki!
Necia niestety ja nie pomogę...nie mieliśmy nigdy problemów z oczkiem. Jednak wydaje mi się, ze u tak małych dzieci taki zabieg powinien odbywać się w narkozie...
Kasia no widzisz jak miałyśmy dobrze :) Ja rzadko mamę mam <albo i często> bo nie mieszka w Iławie, niestety :/

A mój mąż to strzelec, ja ryby a dzieci to małe raczki :)
Aguska, Kasia ale macie młodych mężów ;)
Mój rocznik 79... :-)

reklama
Marta pracę mam niby oddać do 30 wrzesnia. ale jakbym chciała iść na mgr od października to muszę się spiąć i obronić we wrześniu. zobaczymy jak to będzie.

hehe kochane to mój mąż jest rocznik 85:rofl2: a ja 87 hehe...
Dziewczyny dla pocieszenia wam powiem , że widziałam dzisiaj BAZIE!!!
w Iławie w okolicy maczka...
wiosna wiosna wiosna idzie:)

i mam nadzieję wygoni te choróbska wstrętne.

necia u nas tez czesto problem z oczkiem. ja sie boje ze to gronkowiec sie obudzil...poki co jak zaczyna lzawic oczko to wpuszczam kropleki Tobrex tylko one na recepte sa, dwa dni i po problemie. u nas Olka ciagle palce wklada do oczek i dlatego ropka sie pojawia. chociaz o zatkany kanalik tez sie balam, ale wyczytalam ze do 12mies zycia sie kanaliki samoczynnie udrazniaja i tego sie trzymalam. poki co na zabieg bym sie narazie nie zdecydowala, ola ma poki co wystarczajaco duzo wizyt u lekarzy itp...

o tak wiosna niech już nadejdzie:-)
Bartek co dziś nie chciał grzecznie zasnąć dopiero o 21 poległ.dziewczyny martwie się naprawde jego alergia nie chce histeryzować ale jak czytam na necie różne rzeczy o alergii to aż sie boje.Już z mężem znależliśmy alergologa w E-g w poniedziałek zadzwonie.wiem żę wystarczy tylko znależć alergen i go nie podawać więcej tylko co to może być?na wędline nawet dostał dziś plam.a szkoda już pisać bo mi ręce opadaja najważniejsze jest jednak dla mnie to e mały sie nie drapie.

reklama
Aguska ja jako dziecko jeździłam do Elbląga do alergologa... do szpitala wojewódzkiego jak się nie mylę... Leczyłam się tam ładne pare lat na astmę i na alergię dwa razy miałam odczulanie... Ale tam pewnie kolejki...

Ja już po kąpieli... Przeprosiłam sie z depilatorem, bo ponad miesiac był nieruszany i auć :/ Ale za to gładkie nogi mam :)
No i pomału zmykam... bo mąż kuż marudzi jak klikam :/ Ze też paznokcie długie i musi słyszeć :-p

Spokojnej nocy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry