reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej:) I my po spacerku jesteśmy. W naszych stronach wiało niemiłosiernie. Cała potargana wróciłam:)
Necia, rzeczywiście, każda infekcja jest przeciwwskazaniem do jakiegokolwiek zabiegu, nawet u dorosłych. Ja miałam katar, jak miałam mieć zabieg na kamienie nerkowe i musiałam papier podpisać, że na własną odpowiedzialność się decyduję, bo mi nie chcieli robić podczas infekcji. Także u tak małego dziecka tym bardziej.

Marty:) no w końcu musimy się spotkać na spacerku, bo z Marta03 chyba mnie znielubi, że się stale wykręcam:)

reklama
Marty:) no w końcu musimy się spotkać na spacerku, bo z Marta03 chyba mnie znielubi, że się stale wykręcam:)
Hehehehehe ;)

Bietka a Marylka wspominała, ze nas widziała? Chyba z teściową na spacerku była, co? Szły po drugiej stronie ulicy i jak Jakubek zawołał Marylkę i pomachał ta super z uśmiechem mu odmachała... Ale za to teściowa zdziwiona była hehehe

Ja się wzięłam za porządki w zabawkach...znowu :/
I dwa worki na środku...w jednym śmieci a w drugim zabawki, którymi JAkubek się nie bawi dla innych dzieci...i Jakub właśnei wybiera co na półki co do worków :)

a my juz po olsztynie...w natepnym tygodniu mamy wolne w poniedzialek i wtorek wiec o ile dopisze pogoda to my jestesmy chetne na spacer:) Kasia Alex bylby rodzynkiem wsrod dziewczyn, tzn ze swojego rocznika bo jest jeszcze Jakubek przeciez:)

aguska chyba w Elblagu bede, rodzice chca wujka odwidzic, ja niekoniecznie zOla bym szla...tylko nie wiem w jakim rejonie to jest, bo adresu wujka nie pamietam. wiem ze bede w takim centrum handlowym i ze sklepow napewno jest tam 5-10-15 :) nic innego nie pamietam:)

marta2801 czyli prawdopodobnie w ogrodach:-)W sumie to nawet nie daleko mnie:-)
to jeszcze się zgadamy;-)jak coś to ja bardzo chętnie się spotkam:-)
mój orzeszek już śpi ale dał dziś popis.Byliśmy na zakupach to moje dziecko zaczepiało prawie wszystkich a ciekawski ale ogólnie grzeczny za to w domu to porażka kładzie się na podłoge i wpada w histerię jak czegoś zabraniam ach ten mój mały złośnik

aguska ja juz wiem ze w elblagu bede na 90%, wujek mieszka na leszczynskiego ato centrum o ktore mi chodzilo to carrefour:)

kurcze meza mi dalej w trase wyslali i jednak na weekend go nie bedzie...

Marta właśnie sobie pomyślałam, ze jak Elbląg i 5-10-15 to własnie carrefour :)

Moja myszka już śpi, tylko znowu nie zjadła nic kaszki :/
Jakubek właśnei zrobił inhalacje teraz je kolacyjke i do łóżka powędruje :)

Mam nadzieję na spokojną nockę...

Martus Ty lepiej zorientowana ode mnie, no ale ja w elblągu tylko raz dotąd byłam, w dodatku w ciąży a miałam wtedy klopoty z pamięcią, w sumie te mi zostały:)

klade wlasnie olke mam nadzieje ze usnie bez problemu. No i trzymam kciuki zeby Majunia pospala dzis spokojnie:)

reklama
Witajcie.
Ja na moment. Mąż tylko skoczył po babeczki do cukierni...żeby były do kawki.
I zaraz sie pakujemy i na cały dzień do moich rodziców jedziemy :)
Miałam spokojną nockę... Co prawda Jakubcio trochę kaszle...ale chyba alergicznie bo po inhalacjach przechodzi na trochę :/

Buziaki i miłego dnia ;)
<pewnie i tak zajrze do was od rodziców> :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry