reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie wieczorkiem!!
My włąśnie czekamy na gości :) Mają wpaść na nockę :) Więc kolejna zarwana :tak:
U rodziców cudnie... ja wypoczęłam, dzieci nacieszyły się dziadkami :)
Do tego dostałam dzisiaj wiadomość i żyję do środy w ogromnym stresie... Aż mnie trzęsie od środka na samą myśl... Ale wrócę do tego w środę ;-)

Marta oby nocka była dzisiaj lepsza ;)
Kasia Marta dobrze macie z tymi babciami... ja też tak chcę!!
Bietka to ja nie wiedziałam, ze Jakub rozmawiał z twoją teściową...jak wyszłam to byłą już po drugiej stronie ulicy i tylko Marylka z Jakubkiem machali do siebie hehe ale ten mój synek udany :) A spokojnie każda z nas ma małe dzieci więc się dostosujemy ;) Noga napewno niedługo wróci do formy ;)
Aguska u mnie maluchy też wcześnie wstają...tzn Jakub czasami dośpi do 7-8 ale Majka... No ale kwestia przyzwyczajenia... Jakubek i Maja ranne ptaszki a ja nocny marek hehe I jak jest ząbek?
Kinga taki okres chorobowy teraz... zdrówka życzę.

oooo i goście są :D:D

ech Marta czasami to Ci zazdroszćzę tego że u CIebie cąły czas się coś dzieje hehe
ale tak jak ja lubię towarzystwo itd tak mój mąż najlepiej by siedział cały czas w domu ze mną i małą;/

on np nie czuje potrzeby wyjścia do restauracji:(
teraz jak była teściowa i mieliśmy z kim zostawić z małą to miałam nadzieję że wyskoczymy gdzieś no ale nie wyszło...

Kinga zdrowiej bo już wiosna idzie;)
Aguś chyba TObie pisałam że po zmianie czasu mały będzie wstawać 4-5??
MĄŻ wyprowadził mnie z błędu.. NASZE DZIECIACZKI BĘDĄ DŁUŻEJ SPAĆ:D
więc niech lepiej się nie przestawiają hehe....

oooooo to ja juz chce ta zmiane czasu. moze w koncu wtedy sie wyspie:)

kurcze ogladam zmierzch, pierwszy raz, nigdy nie przepadalam za filmami o wampirach itp ale ten mnie poprostu zachwycil.

aguska nie wiem jak jutro z tym elblagiem u nas wyjdzie, olka troche kaszle i kicha wiec nie wiem jak u nas ze spacerem, jesli pojade z rodzicami to pewnie po miescie chodzic nie bede ew. wybiore sie do carrefoura. jesli chcesz to podaj mi na PW swoj numer, dam Ci znac smsem jesli bede z Olka jechala to moze uda nam sie spotkac:)

dobrej nocki mamuski!

hej
marta2801 ja dopiero odczytałam twojego posta a jakbyś jechała tu to o której godzince będziecie?bo mój m wraca z pracy o 13-14;-)więc trochę jestem ograniczona z czasem bo później mamy małe plany co do wyjścia.już ci wysłałam numer.szkoda że mała znowu coś ze zdrówkiem nie halo.
Bietka87 hehe a ja nawet nie zajarzyłam wiesz blondynka ze mnie:-DFaktycznie dłużej będą spały.

aguska jesli pojedziemy to pewnie dopiero kolo 12 wiec nie bede Ci juz glowy zawracala:) mam rodzine w elblagu wiec jeszcze bedzie okazja:) a jak bedzie cieplej to i do Ilawy zapraszamy:)

wpadlam sie 'pochwalic" ze kolejna noc u nas srednia..nie wiem co sie Oli poprzestawialo...budzis ie, placze, jeczy, nie chce spac, o 6 juz wyspana na amen...11miesiecy nocki jakos takie w miare byly a teraz coraz gorzej...do tego katar ma i mecza ja zeby wiec i w dzien mam meksyk...

eh zawsze cos...

marta w sumie to szkoda bo myślałam że sie poznamy no i mój synek pozna Olę:-)
Ale jak czasem będziesz tu przyjeżdżała to fakt okazja napewno jeszcze będzie i to nie jedna;-)
A co do spania Oli to uważj to najgorszy okres przynajmniej u nas tak było bo nie dość że ząbki idą to maluchy poprostu nie chcą spać tylko się bawić:-Dbartuś tak miał od 8 msc i też bywało ciążko.Zdrówka dla Oleńki:-)

A moje dziecko wstaje teraz o 5!wyobrażacie sobie!?dobrze że wtedy m się nim zajmuje a ja mogę spać.muszę małego przestawić żeby zasypiał o 20 i spał do 6-7 ale czy tak się da to nie wiem.

Witajcie:)
Kinga współczuję i życzę zdrówka!!!
Widzę że teraz temat o spaniu :) U mnie ostatnio też ciężko Adaś nie dość że ok 22 kładzie się spać to budzi się często w nocy :( męczy go chyba katarek a dodatkowo kolejne ząbki mu idą !
Zazdroszczę tym osobom które na miejscu mają rodziny !My w Olsztynie nie mamy nikogo także musimy radzić sobie sami ! Czasem tak bym chciała sobie choć troszkę odpocząć wyjść gdzieś z mężem ale na razie to raczej nie możliwe :(
Miłego i słonecznego dnia życzę wszystkim Mamuśkom i Dzieciaczkom :))))

necia35 wiem co czujesz bo ja jestem z e-g tu sie urodziłam ale 4 lata mieszkałam w płocku tam się pobraliśmy zaszłam w ciąże i tam urodziłam.mogłam polegać tylko na rodzinie męża ale wiadomo wszyscy pracuja więc sama bylam całe dnie w domu z moim szkrabem.Lekko Nie było .Bo ja jako młoda niedoświadczona mama sama prawie całe dnie w domu eh czasem były momenty strachu itp.ale dałam radę .Pod koniec października przeprowadziliśmy sie tu do Elbląga i narazie mieszkamy z moimi ridzicami co nie jest łatwe:eek:Ale wiadomo teraz mogę szukać pracy bo moja mama zawsze sie małym zajmie.jednak gdy tylko odżyjemy finansowo i mały podrośnie mamy w planach znowu wyjechać do płocka bo tam jakoś jest łatwiejsze życie, łatwiej z praca i się już w sumie przyzwyczaiłam tam żyć.

reklama
Hej kochane.
U mnie załamka. Alex obudził się o 5 nad ranem i płakał tak, że nie mogłam go uspokoić. Wydawał mi się rozpalony, zmierzyłam temperaturę a tu 38.5:/ Od 7 już siedzę i czekam, aż się obudzi, ale na razie nie jest ciepły, więc go na siłę nie wyciągam z łóżeczka. Kurcze, jestem przerażona. Boję się, co to może być. Nic mu nie jest, nie kaszle, nie ma kataru, tylko ta temperatura... Jak na złość jeszcze oczywiście dzisiaj co jest??? Sobota, a jak! Jakiegoś lekarza prywatnie muszę w necie znaleźć, bo do ambulatorium już nigdy w życiu nie pójdę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry