Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam się...
Natala sie nie odezwała..... :no:
Maarta jak tam Antoś? mam nadzieję że juz lepiej.... co do zakupów to ja ostatnio też tak mam... kupuję z nadzieją wyjścia gdzieś po ciąży.... też 2 torebki i 2 pary butów i spodnie (ciążowe niestety ;-)) i ciągle coś chcę.... :-p:-)
Maja proszę bardzo polecam się jako "łapacz insektów" :laugh2::laugh2::laugh2:
Nineczko chcemy.... ja wczoraj byłam w wielkim mieście i wieczorem padłam... co prawda nie z braku cukru tylko z ...... jego nadmiaru chyba :-p:-D:laugh2:
no! to miłego dnia!

reklama
Pochwalcie się zakupami :cool2:

Ja padam na pysk :-( Cały dzień z moją marudą i nie mam na nic siły :no: I niech ktoś mi powie, że opieka nad dzieckiem to nie praca :wściekła/y:

W ogóle mam znowu doła :sick:
Może to spóźniona depresja poporodowa :confused:;-):dry:

Nineczko nie łam się, na rozluznienie proponuje wypic lampeczke winka! Na pewno zadziała:-)
nie kupiłam sukni bo nie mogłam sie zdecydowac, jutro podejme decyzje:tak: jeszcze raz, spokojnie:-)
za to Antosiowi wpałdły nowe adidaski, troche sie wykosztowałam ale warto, ciut za duze, na lato beda w sam raz:-) a Synus czuje sie bardzo dobrze, cały czas psoci wiec jest wszystko ok:-)
1179298590

:confused::confused::confused: :dry:
Niedobzie, niedobzie :no::no::no:

maarta - buciki super :tak: Wybrałaś już suknię?

na rozluźnienie rzuciłam dietę :zawstydzona/y::-( W życiu nie schudnę :wściekła/y: Jutro jedziemy na 3 dni di Białego więc od razu się usprawiedliwiam z nieobecności :cool2:

Byłam dzis na budowie - piwnica stoi :-) Samym robotnikom musimy zapłacić za nią 12 tys :szok: A z ręką na sercu pracowali tak na serio może tydzień (nie licząc przerw z różnych powodów). Ło mamusiu - złą szkołę wybrałam, trzeba było budowlankę ;-):laugh2:

Suknia kupiona, piekna długa balowa w kolorze starego różu, do tego biżuterie juz mam i buty tez,na poprawiny tez kupiłam garsonke, mam juz swiety spokój i nie musze myslec w czym pojde na to wesele. Zdjecia beda pozniej ajk juz sie wystroje w całości. pozapisywana jestem do fryzjera, na makijarz i paznokcie...ech... same przyjemności mnie czekaja..

wyjezdzamy na weekend wiec mnie nie bedzie do poniedzialku, trzymajcie sie Dziewczynki!!!!

natala- juz teraz to na serio sie denerwuje . odezwij sie co i jak. :confused:

miłego weekendu laseczki

Witajcie Kochane.
Macie racje - jestem z Amelka w szpitalu. Ma ostre miedniczkowe zapalenie ukladu moczowego....:eek: Doslownie tragedia. Dzis mama przyjechala do Amelki a mnie tata przywiozl do domu na obiad. Wpadlam sie tylko zameldowac wam co sie z nami dzieje :)

Wracamy do domu w srode lub czwartek. Maz nie przyjechal niestety. Opoznil mu sie wyjazd i wyjezdza dopiero w ten czwartek. To i dobrze z jednej strony bo przynajmniej juz bedziemy w domu :-)

Odezwiemy sie jak wyjdziemy z tego okropnego szpitala. papa

natala - tak mi przykro. obyscie szybko wróciły do domku. Zdrówka dla AMELUSI:sick:

Witam się
Natala trzymam kciuki za Amelkę i Ciebie.... Nie wiem co napisać... Bądźcie dzielne... :happy: I odezwij się jak wrócicie....

Maarta butki cudne.... U mnie w sklepie Bartka były takie czerwone... chciałam Julce kupić ale nie było już rozmiaru :baffled::baffled::baffled: no i pochwal się suknią...

Nineczko ale wtedy musiałabys chodzić w kasku i gumakach po budowie... :baffled::-D

Ale mam zły dzień.... napisze Wam potem...
Miłegodnia dziewczynki!
A! w sobote byłam u lekarza i wszystko OK! :tak: Powiedział że jeszcze 2 tyg i moge rodzić bo płucka już bedą rozwiniete... no tzn pewnie że lepiej w 40 tyg ale po 35 jest już w miare bezpiecznie...
To Pa!!! :-)

reklama
natala - trzymajcie się! Odezwij się jak wrócicie koniecznie!

grubelku - co się stało :confused: Ktoś ci sprawił przykrość? Odeślij tego kogoś do mnie, strasznie dziś jestem "nabuzowana", muszę się wyżyć ;-):laugh2:

Super, że z tobą i maleństwem wszystko dobrze. Już niedługo się zobaczycie. Ach, az się łezka w oku kręci jak sobie przypomnę te pierwsze wspólne chwile :happy2:

Do góry