reklama

Mazurskie mamy !!!

Hop hop:) Co tu tak cicho i pusto:) Czyżbyście wyruszyły na jakieś sobotnie imprezy:)
Ja wpadłam pokazać wam, jaki jest wynik mojej dzisiejszej, sobotniej nudy:)

SDC12448.jpgSDC12450.jpgSDC12449.jpg

Tak jakoś już na Wielkanoc mnie wzięło:)

reklama
Witajcie!
Wczorajszy dzień bardzo fajnie się udał... Mąż dodatkowo wymienił koła, bo już najwyższy czas i wreszcie dostał alufelgi w okazyjnej cenie <czyt. znajomy mu przywiózł> :D
Wieczorem mieliśmy gości... i skutki wczorajszego winka jeszcze ze mnie schodzą hehe Ale za to polecam różowe Martini z czystym sercem ;)

My dzisiaj skoczymy do Smykolandii z maluchami, bo i zabawy dla Jakubka są i Majka też się zajmie zabaweczkami. Obiad zjemy na mieście a później na kawkę do znajomych ;) Na wieczór winko mamy, więc pewnie pierwszy od dłuższego czasu spokojny wieczór spędzimy z mężem :)

Bietka my z prądem z poprzednimi lokatorami jesteśmy na czysto, bo energetyka im i nam zamknęła okres rozliczeniowy z dniem zmiany mieszkania. A co do opłat...mamy 119 zł do zapłaty później po ok 85 zł... Chociaż to i tak mało, tam mieliśmy po 150 zł za msc...tylko kuchenkę elektryczną miałam...to moze dlatego... A co do us...chyba 6 tygodni mają a nie 3 msc :shocked2:
Kasia ale cudeńka stworzyłaś!!

Udanej niedzieli życzę!!

Ostatnia edycja:
A co tu taka cisza?!

Bietka
...chyba jednak masz rację... Skąd mi się wzięło te 6 tygodni :confused:

My dzisiaj odwiedziliśmy Smykolandię, zjedliśmy w knajpie, później kawka <mężczyźni piwko, bo ja prowadziłam :/ > u znajomych... Teraz już w domku... Jakubek zjadł galaretkę z owocami, w sumie Maja też skubnęła troszkę...

Mąż robi lekką kolacyjkę... A ja zaraz zaparzę herbatkę, bo kupiłam dzisiaj dwa rodzaje w galerii i zobaczymy...tak mi się marzył taki kubek aromatycznej herbatki z nutką...tylko nie wiem czego :D
Jakoś tak bardzo fajnie, na spokojnie i rodzinnie spędziliśmy tą niedzielę, że czuję się świetnie...jakoś rak zrelaksowana i z siłami kolejny tydzień :)
Do tego na jutro zapowiedziała się koleżanka na kawkę... i jutro szwagierka ma dostawę towaru, także zapowiadają się większe ciuchowe zakupy...z dostawą do domku :D

Ostatnia edycja:
no nie wiem właśnie co za cisza....!!
Necia, Aguska, Kinga, Marta2801, Kasia i jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam.... piszcie jak u Was weekend?:)

Marta0307 fajnie że naładowałaś akumulatorki i masz energię na nachodzący tydzień:tak:

A ja siedzę i wściekłość mnie ogarnia. :angry:wiecie co my robimy na seminarium??? rysunki w autocadzie facetowi do książki którą wydaje. I się z tym gównem męczę już któryś wieczór!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny czy przyjdzie w końcu ciepło???:-(

mój mąż już ma chyba dość mnie i mojego marudzenia... non stop mi coś nie pasuje...:sorry2:

Bietka u nas zdarzało się robić projekty dla wykładowców na wykłady np w niższych grupach... Normalny wyzysk :/
A ciepełko przyjdzie...tylko z tego co wiem jutro deszcz ma padać :wściekła/y:
A co do marudzenia... Ja jestem zdania, że to prawo każdej kobiety i mężczyzna powinien to uszanować hehehehehe :-D

U mnie wszyscy domownicy śpią...
I ja sie zaraz kładę, bo padnięta jestem... ;)

Witajcie Kobietki:) Oj koszmarny ten poniedziałek zimno i nieprzyjemnie na dworku !!!
Mieliśmy wczoraj gości w postaci teściów nie było tak źle ale to może dlatego że byli 4 godzinki (co wizyta to krócej)
Kasia fajne te Twoje wielkanocne cudeńka:)
Bietka Ci wykładowcy to mają nieźle ze studentami czarną robotę za nich zrobią a sami zgarniają pochwały:) u mnie też tak było. Moje badania do pracy magisterskiej Pani promotor wzięła sobie do swojej książki:)
No tak trzeba wreszcie wstać i zrobić porządek w domku po weekendzie:)
Mam nadzieję że jeszcze dziś zawita słoneczko :-) Tego życzę wszystkim Mamusiom !!! Miłego dnia:)))

reklama
witam was po weekednowo
My się cały te nasz gościliśmy. Maż miał imieniny teściowa urodziny a dziś Filip ma imieniny:)

ponuro dziś
czekam na ciepełko wy pewnie też..
Pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry