reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Bietka ty się ciesz, ze Marylka ci jeszcze nie skacze, szczególnie teraz jak już na kanapę potrafi wejść ;)

Ja obiadek już nastawiłam... Samą karkóweczką w domu pachnie :)

Hej kochane. I ja się witam w ten "jesienny" poniedziałek:D
W planach nie miałam dziś wychodzenia na dwór, ale jak zajrzałam do lodówki, to niestety plany musiałam zmienić:) Na dodatek Ł od rana przed wyjściem do pracy był nie w sosie, bo nie było kawy, a u niego kawa z rana to poranny rytuał:) Więc dostałam zlecenie na poranne zakupy.

Aguska, u nas wszyscy się nie mogli nadziwić, jakim Alex jest spokojnym dzieckiem, do puki nie zaczął raczkować. Teraz niestety nie da się go utrzymać w miejscu, Wszystko wywala z szafek, w kuchni jego ulubiona szafka to ta, w której są przyprawy. Dzisiaj najadł się cynamonu i ciągle kicha:D A w ogóle ulubionym jego miejscem w domu jest łazienka i jak tylko są otwarte drzwi, to wchodzi, sam się zamyka i siedzi z głową w bębnie pralki:D

Bietka, na skakanie Marylka chyba ma jeszcze czas. Z tego, co pamiętam, powinna zacząć ok 18-20 m-ca. I uwierz, że jak już zacznie skakać, będziesz tęskniła za czasami, kiedy jeszcze tego nie umiała:) Ja pamiętam, jak przyjeżdżał do mnie chrześniak z bratem i obaj ciągle skakali...;)

Marta03, fajnie wam się weekend zapowiada. My z Ł niestety za Perfectem nie przepadamy, ale ja przeszłabym się nawet dla samej możliwości wyjścia:) W ogóle to kombinuję już, żeby w święta wyciągnąć Ł na jakąś imprezę, a znając jego, nie będzie się długo opierał:)

Necia, fajnie, że wizytacja wam się pomyślnie udała, ale 4 h to chyba nie aż tak krótko:)

Kinga, wszystkiego najlepszego dla syneczka z okazji imienin:)

Marta28, jak po sobotniej imprezce u was?

ja ze Perfectem też nie przepadam ale idziemy z mężem bo to zawsze jakaś rozrywka jest no i w iławie zobaczyć "gwiazdę" to jest zawsze miłe przeżycie. Najważniejsze aby się przy tym dobrze bawić.
Ja jak mi Michał powiedział to od razu mówiła kup bilety! :D a co tam!

Kasia hehe u nas też poranna kawa musi być... Tzn ja piję tylko jak jest m. bo sama nei lubię ale m. to koniecznie :) Widzę twój Alex jest tak samo za pralką jak Maja :) Potrafi teraz stać przy wirującej pralce i jak tylko bęben przestaje się kręcić to krzyczy :D
Kinga
a ja ci powiem szczerze, ze Perfect wydał ostatnio bardzo fajną płytę :tak:

My mieszkając w Warszawie i będąc jeszcze przed ślubem, lub świeżo po bardzo często bywaliśmy na koncertach i innych imprezach... Ale odkąd są dzieci jakoś piorytety inne i wydatki też inne :D No ale na szczęście wyszaleliśmy się kulturalnie hehe Już nie raz mówimy, ze gdyby człowiek wtedy nie imprezował to byłby teraz "ustawiony" :) Bo kasy nam jak lodu na ten szczytny cel szło hehe

Idę ziemniaczki wstawić, bo zaraz u nas obiadek :D

Bietka ja bartka jeszcze tego nie uczę bo na samą myśl się już boje!narazie to on na łóżko wskakuje zaczyna w łóżeczku troche podskakiwać ale ja jak narazie nawet mu tego nie pokazuje.Mój Bartuś to tylko siedzi na huśtawce w innym przypadku to jak się bawi np.klockami to usiedzi może jakieś 5 minut a tak ciągle w ruchu a ja z nim hehe bo on ciągle coś nowego wymyśla:-D
kasia głowa w pralce to ciekawy widok hehe:-D
Co te nasze maluchy nie wymyśla...
Ja myślałam że coś sie przejaśni bo nawet słoneczko zawitało na chwile a teraz znowu szaro a chciałam z synciem wyjść na trochę żeby chłopak sie dotlenił ale chyba nici z moich planów.

doczekaliśmy się ząbka dolnej 4 i idą kolejne

Ostatnia edycja:
Aguśka gratuluję kolejnego ząbka a zdjęcie Bartusia jest super:) ach te dzieciaczki co one potrafią wymyślić
Kasia Twój Alex musiał śmiesznie wyglądać z tą główką w pralce :)
A co do krótkich wizyt teściów to ja akurat się cieszę choć dla mnie to dziwne zwłaszcza że to są jedyne wnuki ich i podobno tak tęsknią ale na zegarek teść spogląda co chwila . A do nas mają 100km także 1.5 godzinki w drodze ale na noc jeszcze nigdy u nas nie zostali (zmuszać ich nie będę)
Hm a co do imprez to ja już dawno nigdzie nie byłam :( ostatni raz byłam z mężem na weselu prawie 6 lat temu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry