reklama

Mazurskie mamy !!!

Martuś nie da się otworzyć tych stron :(
A co do babci na pewno wszystko będzie dobrze i nie możesz mieć do siebie pretensji przecież chciałaś jak najlepiej! Buziaczki dla Oli i zdrówka dla Babci!!!!

reklama
Witajcie!
Moje dzieci dzisiaj pospały do 6:45... I muszę przyznać, że to długo :)
Mama się wyspała hehehe
Teraz Już Majunia pije mleczko a Jakubek ogląda Pluszakowo.
Zaraz powinna być moja mama :)

Dzisiaj trochę słoneczka już jest.
Mam nadzieję pogoda będzie lepsza niż wczoraj :tak:

Bietka racja z mamą mam dobrze. Jest na każdą prośbę gdy potrzeba z maluszkami zostać <i nie tylko :) >, chociaż z Prabut bliziutko nie ma :)
Marta ale z Oleńki księżniczka!! Cudnie wyglądała!! I kochana nie mniej wyrzutów z powodu babci...dużo zdrówka dla niej!

Marta twoja Ola śliczniutka taka mała księżniczka:-)Bartkowi pokazywałam to się uśmiechnął:-D
marta mi dziś moje dziecko dało pospać do 8:szok: tatuś go nakarmił po 6 i mały poszedł dalej spać:-)
dziś pogoda lepsza ciekawe na jak długo mam nadzieje że na cały dzień po z chęcią bym wyszła już na dwór z małym.
ja przez @ jestem nie do życia czuje się opuchnięta i zmęczona ale mam nadzieje że dziś mi przejdzie zły humorek.

a mi dzis Olka nie pospala zbyt dlugo...Bartek wstawal o 4.30 bo odjezdzal w trase i Ola wstala jak on tylko wyszedl czyli o 5...no i juz pospac nie dala....teraz sobie drzemie ale ja juz sie ogarniam bo niedlugo jedziemy na cwiczenia...

Witajcie:) To mi dziś moje dzieciątka dały pospać do 8 :-) a teraz szykuję swojego starszego bo na basen z tatą się wybiera na cały dzień :) a ja zostaję z Adasiem w domku

A mi dzisiaj humor dopisuje!! w końcu....cudowny dzień:)najpierw mała spała do 8.45 co jej się nie zdarza:) potem się ogarnęłyśmy zjadłyśmy, poszłyśmy na placyk. Poszalała, wróciłyśmy do domu, zjadła, poszła spać:) ja szybciutko zrobię obiad. Mam nadzieję że pogoda się nie popsuje i jak wstanie pójdziemy znowu przed siebie:)
Miłego dnia!!!
Marta powodzenia na ćwiczeniach:)
Necia co do basenu... a byłaś z Adasiem? Ja byłam raz z Marylką, jak miała ok. 8 miesięcy to panika byla że hoho. szybciej wychodziłyśmy niż wchodziłyśmy...
był za duży hałas. ona tak nie lubi

Hej:)
Jak już się chwalimy, do której dzieci dały pospać, to mi Alex dał dziś do 11:)
Teraz już znowu śpi a ja robię obiadek, a Ł odkurza samochód pod domem.
Ładna pogoda dzisiaj, zaraz chyba wyciągnę Ł na spacer pod las, bo potrzeba mi gałęzi na stroiki wielkanocne:)

Marta03, super macie z tym remontem. Mi też się marzy nowa łazienka, ale w tym roku możemy zapomnieć...

Marta28, Ola to śliczna dziewczyna:) Po prostu przepiękna:) Trochę wam zazdroszcze, bo dziewczynki można włąśnie tak fajnie stroić, ale swojego zbója na nic w świecie bym nie zamieniła:)

Necia, ale zazdroszczę wam basenu!:)

Aguska, oby humorek się poprawił!:)

Bietka, widzisz, skorzystałaś z porannej ładnej pogody, bo teraz ma już się psuć:/

Kasia a ja zawsze wolałam mieć chłopca i mam dziewczynkę:D ale tez bym jej nie zamieniła za nic na swiecie... a tak przy okazji to o której Alex poszedł spać że wstał o 11?:)
Właśnie Marta chciałam CI napisać poprzednio... Ola to prawdziwa Księżniczka:) a jakie pultynki ma hehe. Super jest.

Też słyszałam że pogoda ma się psuć ale mam nadzieję że uda jeszcze mi się wyjść................

My zaliczyliśmy spacerek:-)
a teraz coś się chmurzy więc nie wiadomo co to dalej będzie.Bartuś leży w łóżeczku i sie mizia:-) ostatnio zawsze o tej porze śpioszek go łapie a już od dawna nie śpi drugi raz ale wczoraj drzemał 30 minut.
teraz odpoczywa hehe
ja czekam na mężusia bo ma zaraz z pracy wrócić:-)

reklama
Bietka co do basenu to z Adasiem jeszcze nie byłam bo zawsze jakaś przeszkoda była ale mam zamiar także niedługo może będziemy jeździć całą rodzinką :) Ale najpierw muszę sobie sprawić strój kąpielowy bo ten co mam teraz jest na mnie przyduży :szok: no i muszę jakiś okrywający tyłek bo mam tam duuuuużo rozstępów :angry:
Aguśka mój Adaś też o tej porze jest śpioszkowaty i właśnie sobie drzemie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry