reklama

Mazurskie mamy !!!

Bietka mam nadzieję że jednak córcia będzie spać spokojnie !!! a co do stłuczki to dobrze że nic poważnego się nie stało!!!
Marta najważniejsze że Olcia robi postępy :) a z jedzeniem też będzie coraz lepiej zobaczysz !!!
Marta03 ach te alergie u nas jest pokarmowa ale mamy u Adasia teraz według lekarki przechodzić na zwykłe mleko modyfikowane by sprawdzić czy alergia minęła ! A Pawełek za to ma od pewnego czasu jakieś wysypki na policzkach i rękach i wydaje mi się że to też na coś uczulenie. Będę musiała skonsultować się z lekarzem . Tylko jak tu znaleźć takiego który się na tym zna? Szczerze to już mam dosyć tych wszystkich lekarzy!!!!

reklama
Witajcie!!
My jak zwykle od samego ranka na nogach :) Tzn dzieci i mąż, bo ja pospałam do 7:30 :)
Za to Majulka coś się wierciła w nocy... Na szczęście nie budziła się... Chociaż ja i tak czuwałam.
Za godzinkę ma przyjść Majster...mam nadzieję mąż zdąży wrócić bo pojechał zawieść faktury... Ja jakoś nie mam cierpliwości rozmawiania z fachowcami...w szczególności jak się trafi jakiś mądrala :) Ja jestem rzeczowa babka mówię co chcę i koniec.. A że nie chcę udziwnień to i gadać za dużo nie mam o czym hehe

Wczoraj było tak fajnie... Gwarno :)
Była mama, później wpadła na chwilkę teściowa, później szwagierka...
A dzisiaj cicho...tzn tylko dzieci słychać heh
No ale wczoraj kupiłam sobie 3 bluzeczki... i bluzeczkę siostrze na imieninki, bo ma w sobotę... Tak też patrzyłam moja mama już zdarty trochę portfel ma i chyba kupię jej w ramach podziękowania za pilnowanie dzieci :)
A jeszcze dzisiaj ma przyjść babeczka z firankami... W końcu się doczekałam hehe
Ale babka uparta i chce je wieszać...ja bym poczekała do nowego okna, ale ona chce, żebym zobaczyła i powiedziała czy jest ok.

Dziewczyny była któraś w Coccodrillo?
Są promocje i chyba co tydzień nowa... Ale czy duże te promocje?
Bo nie wiem czy się wybierać?

No i wstawać kochane, wstawać!!

witam i ja ale pogoda tragiczna
mąż dopiero co pojechał do pracy ale mówił że wcześniej wroci dobrze by bylo bo musimy isć pozałatwiać sprawy a samej jakoś sie nie chce
Bietka a co używasz małej do noska?bo my zawsze sól morska z marimera i łatwo się aplikuje no i pomaga:-)

U mnie za to noc totalnie nieprzespana:/ Ł zebrało się na wspomnienia i siedzieliśmy do 4 rano i gadaliśmy:) Potem o 5 Alex się przebudził i jeszcze do 5.30 nie spał a o 10 pobudka. Teraz siedzę i nie wiem co mam z sobą zrobić, bo nic mi się nie chce:)

Ja na katarek używam zawsze sterimar i euphorbium.

My już po obiadku i sami, bo m. już do pracy poszedł.
Jakubek gra na ps, Maja w łóżeczku... Coś dzisiaj marudzi, chyba zęby ruszyły znowu :/
A jak nie marudzi to znaczy, ze przy czymś stoi :D
Mnie czeka sprzatanko po obiadku...

A właśnie co do promocji w Esotiq za podanie imienia swojego dziecka przy kasie dostaje się 30% rabatu na kolekcję 2011 :D
My na zakupy wybieramy się w weekend...
Chociaż wolałabym skoczyć np do Olsztyna... Mąż z synem poszliby do kina a ja z Mają i siostrą pobuszowałybyśmy po Alfie <jak to zwykle bywa :D >

Bietka my do noska używamy Sterimar i Nasivin soft lub własnie Euphorbium
Martuś jakbyś była w galerii zajrzyj do tego Coccodrillo... Bo mam chęci straszne iść ale pogoda jakaś taka niepewna :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry