reklama

Mazurskie mamy !!!

Bietka ten glazurnik bardziej do rzeczy niż poprzedni, bo tamten to porażka niesamowita była heh ... Jeszcze w piątek rano przyjedzie jeden i powie nam ile weźmie za robotę. Wtedy zadecydujemy.
No i remont zaczynamy od 10 maja :shocked2:

Była u mnie babeczka od firan... I założyła już gotowe... Tak więc w końcu mam firanki w dużym pokoju :tak:

reklama
Synuś urodził się 6 sierpnia 2010r i ma na imię Radosław :) Jest całym moim światem - wiecie doskonale i czym piszę ;D
Ja mam 26 lat i jestem mężatką od 8 sierpnia 2009 roku :)

Dziękuję za przywitanie :)

Doskonale wiemy o czym mówisz...
ja nawet mam dwa światy he:-D

Dziewczyny powiedzcie, ze jutro ma być ładnie...
Muszę z samego rana iść do urzędu... i jestem zmuszona ciągnąć dzieci ze sobą :/

podobno dopiero w weekend ma się wypogodzić ;/ My wczoraj na szczęście trochę pospacerowaliśmy, bo tak to Radek chorował i długo siedział w domu, a teraz znowu ta pogoda i znów siedzimy;/

Niby na Meteo o deszczu mowy nie ma, a ja przeważnie sprawdzam na ICM i się w miarę sprawdza...
Nas wczoraj ze spaceru przegonił deszcz :/

Właśnie wygrałam aukcję wójcika dla miśki... Jeszcze poluję na wójcika dla miśka... Może się uda :D

Martus bylam w galerii, promocja Cocodrillo....hm dla mnie w sumie zadnej promocji nie ma:/
ale dobrze iedziec o tym Esotiq. w sumie w sobote od 20 w galerii nocne przeceny wiec moze wedy bedzie warto cos kupic...

Black_Opal witamy:)

ja uciekam powoli spac, Olka juz od godziny smacznie spi. musze wczesnie wstac jutro bo o 8 juz wyjezdzamy na cwiczonka:/ w piatek logopeda...

reklama
Martuś widzisz dobrze wiedzieć... A będę musiała się w sobotę przejść... Tak kupiłam w grudniu Jakubkowi kombinezon w Coccodrillo po sporej przecenie :)
To końcówkę tygodnia macie w rozjazdach... :/

Ooo 2 minuty do końca aukcji :)
EDIT:
Mam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry