reklama

Mazurskie mamy !!!

Necia dobre z tym "co wizyta to krócej" :) Niedługo pół godzinki i będziesz miała po "wizytacji" heh :)
Kinga
wszystkiego dobrego dla Filipa!

Oj u nas chyba marne szanse na przejaśnienia :/ Brrr

reklama
Witam i ja w ten ponury dzień.
Kinga buziaki dla Filipka
Necia dobre co wizyta krócej:-)
A u nas tak Bartkowi prawie już zaeszła wysypka ale w nocy spał niespokojnie bo się kręcił nawet trafił na troche do nas do łóżka ale z nim spać sie nie da.Chyba to te zęby ciagle mu dokuczaja.
teraz Bartek śpi a ja mogę sobie poklikać do tego mam @ więc humor wiadomo jaki.
A wczoraj mnie wzięło na wspomnienia oglądałam Bartusia filmiki od narodzin do teraz mam ich kilka aż się łezka zakręciła po był taki maleńki:-)Mam uwiecznione nawet jego próby raczkowania hehe wygląda jak zajączek.Ach te wspomnienia.
Mój Bartek należy do bardzo żywych dzieci takie żywe srebro a wasze maluchy jakie są?bo mój to chwilami przechodzi sam siebie wszędzie go pełno!
A to wymyślił wczoraj

Uploaded with ImageShack.us
szalone dziecko i wyobraźcie sobie że on sam wyrzucił ubrania które tam były i sam tam wlazł!

fajne zdjęcie Bartusia, Fiol też lubi wszędzie wchodzić
dzieci takie juz są :))

Marta to może się zobaczymy na Perfect w sobotę... chyba że będą tłumy to pewnie i nie :>

Aguska super... Ja mam fotkę jak Jakubek wyrzucił wszystkie rzeczy z szuflady i wlazł do niej...oglądał sobie zdjęcia.
Moje dzieciaczki są bardzo żywe, wszędzie ich pełno... :)
Kinga
no może się spotkamy... Idziecie sami czy z kimś?

reklama
wszystkiego najlepszego dla FILIPA:-)

Aguśka moja mała też jest żywa. w domu nie usiedzi ani chwili. nawet przy jedzeniu. łyżkę zje i leci, za chwilę przychodzi po drugą itd...
ale fakt jest taki że nie jest jeszcze tak sprawna żeby wejść na półkę do szafki:)
nauczyła się wchodzić na wersalkę ale jeszcze nie robi tego z wprawą... a Twój mały umie podskoczyć odrywając dwie nogi od ziemi?:) bo ja małą uczę ale nie umie załapać;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry