reklama

Mazurskie mamy !!!

Aguska słodko wyglądają takie drepczące maluszki!!

I my po długaśnym spacerze, już drugim dzisiaj. Ja jestem wymęczona, jeszcze na obcasach się wybrałam... Za to Jakub niezniszczalny!! Maja co prawda w wózku ale obojętne dla niej czy jeździ godzinę czy trzy :) Teraz jeszcze jak zajada wafelka od lodów to w siódmym niebie jest :D
Ja zrobiłam zakupy w drogerii, odebrałam okulary... Znowu ze mnie okularnica jest... heh :) Jakubek chce je ciągle przymierzać a Majunia się cieszy jak mnie widzi z myślą jak tu je ściągnąć mamie z nosa :D

reklama
Adasiu kochany spełnienia tych największych dziecięcych marzeń!!

Ja od rana na obrotach. O 9 już musiałam być w banku...oczywiście w takim wypadku dzieci pospały do 7:30 i trzeba było taksówkę brać. Powrót już wózeczkiem... Ale złapała mnie koleżanka, więc kawka u niej obowiązkowa...A że na tej samej klatce mieszka inna koleżanka i dzisiaj akurat wolne miała poznała wózek i na pół godzinki wezwała do siebie :)
Dopiero co wróciłam...
A ciepełko na dworze fajne... Aż gorąco jest!!
Teraz za porządki muszę się wziąć, bo jak wyszłam tak tylko łóżka zaścieliłąm i to wszystko...

!!100 latek dla Adasia i wszystkiego naj naj naj!!!!

Wpadłam na chwilkę bo siedzę i się nudzę:) Planowałam wyjście z Alexem na dwór zaraz ale ten jak na złość śpi i się obudzić nie może:)

witajcie dziewczyny!

Adasiu spoznione zyczonka dla Ciebie wszystkiego dobrego,duzo zdrowka, duzo usmiechu, slonka, aby cale Twoje zycie bylo ciekawe i odkrywcze jak ten pierwszy roczek! dawaj rodzicom tyle radosci i powodow do dumy ile dawales przez ostatnie miesiace:) rosnij nam duzy i silny:) i buziaki od Olenki

kurcze modem mi odmowil posluszenstwa juz na dobre, we wtorek ide go do naprawy zaniesc moze go uratuja. teraz od mamy pisze. Olka dalej zakatarzona, ja mam @, brzuch mnie boli...do tego wczoraj Olce musialam wymienic sonde, udalo mi sie, a dzis mi mala cos dwa razy juz zwymiotowala...kurcze juz jestem zestresowana...i jak zwykle u nas cos musi sie dziac jak jest weekend...
jutro jedziemy do rodziny, w poniedzialek do tesciow, odezwe sie pewnie we wtorek dopiero jak B pojedzie...

Zdrowych i wesolych Swiat spedzonych w milej rodziinej atmosferze wszystkim Wam i Waszym rodzinkom zycza Mroziki:)

reklama
Hej kochane.
Życzymy Wam zdrowych, pogodnych Świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa!!!:)

PS. Moja przyjaciółka dostała dziś sms z życzeniami o takiej treści, że jak ma się całować, to przed świętami, a nie po jajkach:D

PPS. Necia, jak po imprezce urodzinowej Adasia? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry