reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej dziewczyny:)
wczorajsza impreza udana bardzo, do nocy siedzieliśmy hihi.
Dziś się zebrać nie mogłam a wstałam i tak późno.
Muszę działać bo mamy gościnkę. Piekę własnie babeczki z malinami:)

zapraszam na kawkę imieninową jeżeli ktoś ma ochotę i czas! :tak:
dziekuje za życzonka :***

Pozdrawiam was!

reklama
Agnieszka witaj jak tam na urlopie? Mam nadzieję że udany:)

necia35 hej:)
Urlop mój jeszcze trwa ale już jutro w południe wracamy.
Trochę mi smutno ale z drugiej strony cieszę się że wracamy bo tęsknie za Wielką Brytanią,tęsknie za naszym domem,pracą,znajomymi i życiem tam tętniącym :tak:
Fajnie bo wracamy do Uk,idę do pracy na 3 dni i mam tydzień przestoju w pracy,więc pełną parą do pracy wracam dopiero od 5 sierpnia:)
Oczywiście urlop w Pl udany,odpoczęliśmy,pozwiedzalismy,poodwiedzalismy naszych dobrych starych znajomych,było na prawdę super no i poznałam na żywo Martę:)Cieszę się i niczego nie żałuje.Śmiało mogę napisać że "WRÓCĘ TU ZA ROK" na urlop oczywiście.

Dziś niedziela słoneczna w Iławie aż chce się żyć :tak:
Sprawdzałam pogodę i sierpień ma być upalny także szykujcie dziewczyny stroje kąpielowe,krótkie spódnice bo idą piękne,upalne dni :-)

Pozdrawiam was!

Ostatnia edycja:
Witajcie!!
Ale mieliśmy aktywny dzień :)
Naprawdę dino-park w Malborku udany! W zeszłym roku byliśmy w Solcu Kujawskim...ale tam dinozaury stały...tutaj wydawały dźwięki i się ruszały :) Później plac zabaw, wesołe miasteczko i na zamek... Co prawda dzisiaj już pozostałości po oblężeniu, ale ludzi co nie miara!! No i fanie też się bawiliśmy :) Do domu przyjechaliśmy przed 19...a za nami goście :-) Więc zamówiliśmy jedzonko i posiedzieliśmy troszkę...
Teraz już lecę do wyrka, bo rano do pracy...

Spokojnej nocki!!

witam
i miłego dnia życzę

od wczorajszego popołudnia pogoda się popsuła i tak już zostało.. pada i pada...
a my z Filipem o 9 musimy ruszyć na miasto chciał nie chciał...

pozdrawiam!

Witajcie!!
Ale mieliśmy aktywny dzień :)
Naprawdę dino-park w Malborku udany! W zeszłym roku byliśmy w Solcu Kujawskim...ale tam dinozaury stały...tutaj wydawały dźwięki i się ruszały :) Później plac zabaw, wesołe miasteczko i na zamek... Co prawda dzisiaj już pozostałości po oblężeniu, ale ludzi co nie miara!! No i fanie też się bawiliśmy :) Do domu przyjechaliśmy przed 19...a za nami goście :-) Więc zamówiliśmy jedzonko i posiedzieliśmy troszkę...
Teraz już lecę do wyrka, bo rano do pracy...

Spokojnej nocki!!
Marta super że niedziela udana :tak:
Miłego dnia w pracy :)

Co za pogoda :/

...miłego dnia dziewczyny...

Aga spokojnej podróży!!
Marta dzięki wielkie :tak:;-):-)

Pogoda w Iławie do d*p* fakt :-/

Mocno pozdrawiam was dziewczyny,do spisania z UK :)

i ja się witam po weekendzie :)
Marta- trzymaj się
Mój mały już zasówa za jedną rączkę :) Tylko czekać aż odważy się sam.
Weekend udany, jeszcze dziś wolne i jutro do pracy, a puki co wielkie pakowanie

ja już w domu
pozałatwiałam co trzeba. Powoziliśmy się z Fiolem autobusami dziś skoro pada heh

czas na kawkę chyba
obiad mam gotowy wiec nie musze dziś robić:)

reklama
Hello!
JA po pracy, czas mi dzisiaj zleciał bardzo szybko... Zaliczyłam też okulistę...
Teraz siedzę sama z Majką... Mąż z Jakubkiem pojechał rano do dziadków męża do Torunia... wrócą wieczorkiem...
A ja mam ochotę na kawkę...która wpadnie do mnie, bo sama nie lubię kawy pić ;)

Młoda ani się obejrzysz a ręka do pomocy nie będzie potrzebna... No i ciesz się póki mały jeszcze nie chodzi... ;) Mi dzieci poszły na nogi jak miały 10 i 11 miesięcy...

Do góry