reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie:) Widzę że tu ostatnio mało dziewczyn pisze co się u Was dzieje halo halo gdzie się podziewacie!!! Kinguś, Marta28,Kasia,Mloda,Teśka ( jak dokumenty znalazły się? ),Aniaaa, Bietka,Miska gdzie Wy babeczki piszcie co u Was jak dzieciaczki? Aguśka, Marta03, Agnieszka Was nie muszę przywoływać bo widzę że często jesteście:)

necia hej:)
no tak mnie nie trzeba przywoływać bo od tygodnia jestem na bb bardzo dużo ale już od jutra będzie mnie troszkę mniej bo ruszam do pracy :tak: czas urlopowania się skoczył :-(

marta,aguśka fakt aktywne dziewczyny bardzo :tak::-)

...ale co się dzieje z resztą dziewczyn to nie wiem...
Marta28,Kasia,Młoda,Teśka,Ania,Bietka,Miśkaco u was?

necia pięknie wszystkich do kupy zebrałaś :tak:;-):-)

Ha ha ja przywołuję a sama nie jestem lepsza:) ja ostatnio wszystko noszę na swoich barkach łącznie z wózkiem :-D ciężko jest bo mąż nie może dźwigać choć go trzeba szantażem odciągać od wszystkiego bo inaczej to by już wszystko nosił(nawet Adasia nie może podnosić:( przykro bo maluch tak do niego chce

Ha ha ja przywołuję a sama nie jestem lepsza:) ja ostatnio wszystko noszę na swoich barkach łącznie z wózkiem :-D ciężko jest bo mąż nie może dźwigać choć go trzeba szantażem odciągać od wszystkiego bo inaczej to by już wszystko nosił(nawet Adasia nie może podnosić:( przykro bo maluch tak do niego chce

necia Ty i tak dzielna dziewczyna jesteś :tak:
mąż niech nie dźwiga,goń chłopa aby siedział i nabierał sił a Adasowi trzeba tłumaczyć że tata chory...
a jak mąż się czuje po operacji?

dobrze już szyją kręci :) w ogóle dwie godziny po operacji już chodził:) ale blizne to będzie miał niezłą jakby ktoś mu gardło podciął

ooo to fajnie jak jest w tak dobrym stanie,zdrówka życzę i oby jak najszybciej wyzdrowiał.
Dzielnego chłopa masz necia :tak:
aaa blizna cóż...trzeba się z tym pogodzić,najważniejsze aby wszystko było ok a blizna z biegiem czasu okaże się "niewidoczna" bo się przyzwyczaisz:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry