reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Agnieszka dzięki oj on to pluskanie uwielbia a jak musiał już wyjść to jaka była afera!
On jest właśnie taki baaaardzo żywiołowy i po dzisiejszym dniu czuje już że zaraz zasnę

Aguśka dobrze że dziecko tryska energią,widać wtedy że zdrowe:)
Ty pewnie niedługo się położysz...

Ja jeszcze trochę posiedzę,mam kilka zajęć na laptopie a bb mam odpalone tak w między czasie :-p

No właśnie się kłade jeszcze zobaczę co tam w tv i poczekam na m bo co nie może dotrzeć do domu:-D pewnie wypił sobie troche mam nadzieje tylko że nie będzie mi marudził i szybko pójdzie spać
Dobranoc

Jestem jestem...
My wsumie niedawno zjechaliśmy dopiero. Dzieci padły dzisiaj bez kąpania nawet :zawstydzona/y:
Połowę dnia spędziliśmy u mojej babci. Ogródek, podwórko dzieci miały raj na ziemi :)
Popołudniu pojechaliśmy do znajomych. A że kolega jest strażakiem wizyta skończyła się na tym, ze dziewczyny wypiły po piwku a chłopacy pojechali do remizy... i godzinę czasu po mieście jeździli wozem strażackim :-)

Ja przywiozłam sobie od babci warzywek i fasolki, jeszcze dzisiaj z tym musze porządek zrobić...

Ale widzę że u was też ciekawie :)
Aguska fotka cudna... JA zaraz jakiś mix wrzucę na fb ;)

reklama
No właśnie się kłade jeszcze zobaczę co tam w tv i poczekam na m bo co nie może dotrzeć do domu:-D pewnie wypił sobie troche mam nadzieje tylko że nie będzie mi marudził i szybko pójdzie spać
Dobranoc
Aga pilnuj chłopa pilnuj ;-):-D

Jestem jestem...
My wsumie niedawno zjechaliśmy dopiero. Dzieci padły dzisiaj bez kąpania nawet :zawstydzona/y:
Połowę dnia spędziliśmy u mojej babci. Ogródek, podwórko dzieci miały raj na ziemi :)
Popołudniu pojechaliśmy do znajomych. A że kolega jest strażakiem wizyta skończyła się na tym, ze dziewczyny wypiły po piwku a chłopacy pojechali do remizy... i godzinę czasu po mieście jeździli wozem strażackim :-)

Ja przywiozłam sobie od babci warzywek i fasolki, jeszcze dzisiaj z tym musze porządek zrobić...

Ale widzę że u was też ciekawie :)
Aguska fotka cudna... JA zaraz jakiś mix wrzucę na fb ;)

ooo jest i Marta:)
widzę dzień udany,super!!!
świeże warzywka z ogrodu...ahhh zazdroszczę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry