reklama

Mazurskie mamy !!!

hej hej

marta fajnie że wieczór udany :tak: w takim szczególnym dniu tak właśnie powinno być! ;-)
...a dodatkowa praca którą zabierasz do domu hmmm oby szef Ci to wynagrodził,3mam kciuki:)

A Ja zabiegana na maska a do tego od września dojdzie mi jeszcze angielski więc już całkiem nie będę wiedziała jak się nazywam :huh:
ale trzeba bo wiadomo dodatkowa wiedza nie zaszkodzi.
Nie długo jedziemy na urodzinową imprezę o której kiedyś wam pisałam :)

Pozdrawiam was i życzę miłej soboty!:)

reklama
Aga tak, teraz mam wyjątkowy tydzień i dwa stanowiska na głowi...zupełne inne stanowiska i obowiązki. Ale płatne za wszystkie godziny, łącznie te poświęcone pracy w domu.
Co w końcu wybrałaś na prezent?

Ja dzisiaj popołudnie spędzam sama z dziećmi :/
Maja teraz zasnęła, więc posprzątam sobie, bo mąż całe przedpołudnie poświęcił na czyszczenie akwarium...

Aaa Mai wyjęłam szczebelki... Sama wzięła smoczek weszła do łóżeczka i zasnęła :)

hej hej !

Co w końcu wybrałaś na prezent?
Marta powodzenia w pracy :tak:
W sumie co do prezentu to dogadałam się z koleżanką(mamą solenizanta) i kupiliśmy piękne drewniane krzesełko w kształcie tygrysa i zabawkę motor który jeździ i "staje dęba" :tak: plus torba ze słodyczami więc wszyscy zadowoleni a solenizant najbardziej bo prezenty były trafione jak w 100:)
Nie dawno wróciłam z Alanem do domu.
Mąż był tylko 3 godz.bo na 18 jechał do pracy i tym o to sposobem siedzę sama w sobotni wieczór.Alan śpi zmęczony i wybiegany.

Maja udana mała agentka :-D

A co u was dziewczyny?
Jak weekend?

Ale tu cisza. Ja już w wyrku. Od 20 do teraz siedziałam przy służbowym lapku :/
Teraz jeszcze małe pogaduchy z mężem i praciulki :) jutro znowu z maluchami sama jestem...ale wybywam z domu na popołudnie :)

Aga i najlepiej zrobiłaś pytając mamę solenizanta o prezent.

Ps. Pisze trochę bez ładu, ale to dlatego, że z telefonu :)

Ostatnia edycja:
Marta nieładem to Ty się nie martw ;-)
Miłych pogaduszek z mężem życzę ;-)
Ciesz się mężem Marta jak najwięcej :tak:

Ja siedzę sama ahhh niedługo spadam spać...ale czy uda mi się zasnąć??

Co do prezentu to też jestem zadowolona że uzgodniłam to z koleżanką,bynajmniej nie kupiłam pierdoły która pewnie po chwili wyjądowałaby w kacie.

Marta dzięki :)
...a Tobie życzę miłego prasowania :tak:ja nienawidzę prasować ehhh:-/

A Ja w końcu znalazłam czas na to aby zrobić porządek w skrzynce mailowej i na moim fotoblogu.
Musiałam pousuwać co nie co i teraz jest git :-)
A no i dla zainteresowanych na fotoblogu pojawiła się nowa foteczka :tak: zapraszam!

reklama
witam i pozdrawiam
My wróciliśmy niedawno z Trójmiasta, całe 3 dni byliśmy nad morzem... w pt trochę pogoda nie dopisywała ale sob i ndz już było git;)
zleciało szybko..
Ogólnie u mnie wszystko ok całkiem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry