reklama

Mazurskie mamy !!!

Ania ja pamiętam pierwszy raz strzygłam Jakuba jak się ciupagą bawił :) Było też strzyżenie z jak wsuwał całą tabliczkę czekolady :) No a później już siadał grzecznie :) Oczywiście najlepiej u fryzjera...ale ostatnio też czasu nie miałam to sama go obcięłam :)

reklama
Marta no właśnie on kiedys siedział grzecznie,a teraz jest masakra. Ostatnio to tylko boki mu podgolilismy bo wiecej nie dal i teraz juz smiesznie wyglada. A 19 wrzesnia idzie do przedszkola i chce zeby normalnie wygladał ;)

A może na kolankach u mamusi lub tatusia będzie raźniej ?

Aaa mąż zaraz wraca...i koniec samotnego weekendu...
Od jutra do pracy...
Następny weekend na weselu...
Kiedy ja się wyśpię?

agnieszka i jak było?
co do strzyżenia to my jak narazie małego w domu obcinamy maszynka troche się kręci ale daje sobie ściąć włoski czyli nie jest źle;-)fakt może gdzieś tam by należało poprawić ale przy ruszającej sie głowie to ciężko:-D

witam

i mamy poniedziałek,mąż siedział 4 dni w domu to troszkę miałam spokoju bo męczyła tatę,a teraz znowu mama jest,a strasznie nic mi się nie chce

ja swoją też obcinałam maszynką i ślicznie siedziała,tata ją zagadywał,tez nie dokładnie bo to wiadomo że dziecko nie posiedzi grzecznie,ale nie widać juz teraz bo odrosły

reklama
hejka

Kinga dzięki za odwiedziny !
nie ma za co,miło było u was:) nastepnym razem możemy wyjść na miasto jak coś(same) albo zajdziesz do mnie z dziećmi.

Kinga masz jakis dobry sposo na strzyzenie? Moj czort nie chce dac sie ostrzyc a zaraz bedzie chodzil z kucykami chyba
baffled5wh.gif
wiesz, Filip jest spokojny dosyć ale jak go już jakiś włosek zacznie drapać w szyje to mi się wierci strasznie i jęczy... ogólnie to zagaduje go w tym czasie aby tak nie skupiał się na tym że go swedzi:) jestem wprawiona już wiec strzyżenie go zajmuje mi maksymalnie 5minut!:tak::-D

Dziś słonecznie i ładnie w iławie aż miło
Filip w zerówce.. zadowolony. Ja pochodziłam po mieście dziś i kupiłam troche ciuchów jeszcze Filipowi do przedszkola. adidasów ma aż 3 pary wiec mam spokoj do wiosny pewnie.

Moja begonia piękna dziś do południa opalała się na słońcu a teraz jak już mam cień to moczy korzenie w wodzie:) dobrze jej.... hehe
Wczoraj poprzecierałam wszystkie moje kwiatki, troszkę sie zakurzyły.. na pewno im lepiej teraz:) Drzewko szczęścia też na balkonie mam jak tak ładnie jest, bedzie miał duży piekny konar potem.. te roslinki to lubią.

I z psem zaliczyliśmy mega długi spacer:) z trzema przystankami na picie hehe Teraz się wyleguje.
Obiad już zrobiłam, niedługo po Filipa pójdę..
Planów na popołudnie brak puki co.

Pozdrawiam was!:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry