reklama

Mazurskie mamy !!!

No to ładnie. Nasza ma 4 lata...i jakaś tam guma się przetarła.
Najgorsze jest to, że z praniem latasz do mamy lub w rękach?!
Mam nadzieję, że szybko ci pralkę naprawią.

reklama
nie wiem czy naprawia,bo to zgłoszenie jest reklamacyjne i powinnam dostać nową,wszystko załatwia nam Rzecznik Praw Konsumenta,więc nie pierwszy raz ma z czymś takim do czynienia.Niech sami ją sobie wezmą,ja mam dość jej od nowości z nią coś jest nie tak sprzedali bubel niech teraz wymieniają

w ręku nie piorę,bo nie dałabym rady,moje ręce są bezsilne,noszę na razie pranie do mamy

Witajcie:)
Miska nie rozumiem co za facet jak pralka na gwarancji a on sobie pieniądze zażyczył za przyjazd nosz bym mu dała:wściekła/y:od czego oni są fachowce
Miska trzymaj się i uważaj z tym ciśnieniem nie denerwuj się wszystko się ułoży zobaczysz

Hej Necia

chciał debil zarobić,po za tym ja się na sprzęcie nie znam,ale piorę codziennie i wiem że ta pralka nie działa tak jak powinna,no zobaczymy jak to wyjdzie
mówię ,że czasami mam dość życia bo wiecznie pod górę
o ciśnieniu i bólu głowy muszę porozmawiać z gin na wizycie,nie chcę brać leków,ale czasami muszę się ratować,bo zero funkcjonowania

Witam

Marta uanas w dzien szybko chodzila bez pampka ale na noc teraz dopiero jej sciagnelam w sumie pierwszy razza nim do Polski polecilismy to tez spala ale jak wrocilismy z kraju to cos jej sie poprzestawialo.

Miska lepszego samopoczucia zycze

Milgeo dnia

Hej Necia

chciał debil zarobić,po za tym ja się na sprzęcie nie znam,ale piorę codziennie i wiem że ta pralka nie działa tak jak powinna,no zobaczymy jak to wyjdzie
mówię ,że czasami mam dość życia bo wiecznie pod górę
o ciśnieniu i bólu głowy muszę porozmawiać z gin na wizycie,nie chcę brać leków,ale czasami muszę się ratować,bo zero funkcjonowania
Koniecznie porozmawiaj z lekarzem o tych dolegliwościach nic nie można lekceważyć i rozumiem Cię doskonale z tym życiem pod górkę i czasem ludzie przekonują że wreszcie będzie z górki ale kto to może wiedzieć jak będzie?U mnie jak się kończy jeden problem to zaczyna nowy i tak ciągle coś !Mnie zawsze podnoszą na duchu dzieci jak jest źle to wtedy one dają mi siłę (choć często potrafią wykończyć :) ale to moje skarby;)) dzięki nim odżywam ! A Ty masz takich skarbów więcej;)
A co do odpieluszkowania to ja jestem zdania nic na siłę mój miał ok 3 lat jak mu całkowicie zdjęłam pieluchę ! Oczywiście zdarzało mu się robić wcześniej do kibelka :) A jak zdjęłam mu całkowicie pieluchę to od tamtego czasu nie zdarzyło mu się zmoczyć ani w majteczki ani w pościel po prostu trafiłam w odpowiedni dla niego czas;) Adaś jeszcze pieluchę nosi i myślę że jeszcze nie jest gotowy na to by się jej pozbyć;) Ale są różne dzieciaczki każdego trzeba odbierać indywidualnie
yes2.gif

witam
miśka nie zazdroszcze sytuacji z pralka i sie nie denerwuj;-)
co do życia pod góre to u mnie ciągle chyba na jakiś szczyt wejde:-D już mi zostaje sie tylko śmiać.
a jeśli chodzi o odpieluchowanie to Bartuś ostatnio codzinnie godzinke śmiga bez pampka oczywiście nie woła ale już pierwsze sygnały robi.ale za to na nocnik za nic w świecie nie chce usiaść:eek: nie mam pomysłu jak go zachęcić bo próbowałam już wielu sposobów i nic
my dziś grillowaliśmy
Bartek już 2 dzień z rzędu nie spał w dzień i teraz już wykończony mi śpi

witam Was
miłego wieczoru życzę:)
nam weekend minął szybko,meble już są i teraz się nimi cieszę. Wygląda super.
Jeszcze czekam na tapczanik dla Filipa.

a teraz biore się za strzyżenie i kąpanie synka :wink:

reklama
Aguska nie stresuj sie z tym nocnikiem.U mnie Olin za zadne skarby nie chcial usiasc na nocniku, a pewnego dnia jakby niewiem co posadzilam go zrobil siku i od tamtej pory w dzien zawsze nocnik.DO spania jeszcze mamy pieluszki.
Kinga masz jakis dobry sposo na strzyzenie? Moj czort nie chce dac sie ostrzyc a zaraz bedzie chodzil z kucykami chyba :baffled:

Nie wiem czy pisalam ale bylam kilka dni na wsi.u mamy.fajnie bylo.

Wystawilam na tablica.pl pare rzeczy po Olinku,moze by ktoras chciala... nie wiem tylko czy moge tu linki wstawic.:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry