reklama

Mazurskie mamy !!!

hej
dziś też tak zasnął :) Tylko tata Go musiał położyć :)
Necia- z ćwiczeniami Vojtą to jest tak że chyba wszystkie dzieci płaczą mój niesety wyjątkiem nie jest ale jak tzreba to trzeba, powiedzieli nam że góra 2 miesiące i wyrównamy:)
I oby tak było
Jak masz zerówkowicza to ciut odpoczniesz w domku tylko z Adasiem.

Bietka- i jak po pierwszym dniu?

reklama
Dziękuję Kochane za słowa wsparcia i pamięć:)
szczerze myślałam chyba że będzie lepiej. ale ogólnie dobrze się czułam po drugiej stronie hehe
jednego mam ancymona w klasie, cwaniaczka co spadł i chodzi drugi rok do pierwszej klasy. cwaniaczek i w ogóle... jakoś czuję że mogą być z nim problemy...
no ale nic. zobaczymy jutro jak to b ędzie:) niby mam wyjazd integracyjny zorganizować dla klasy ale jakoś nie mam pomysłu... przecież oni mi się zaraz pochlają:/ dzisiaj słyszałam już się umawiali na wino...

dziewczyny zapisuję się dwa razy w tyg na basen na naukę pływania:)) dokupiłam okularki , czepek, i od poniedziałku ruszam:)) może troszkę schudnę? stresy, więcej ruchu;)

Młoda biedne te maluszki płaczące:( ale to dla ich dobra... więc co zrobić.
Marta to daj mi trochę optymizmu... na dzień jutrzejszy...

Bietka aaaa oczywiście, że ci optymizmem sypnę ;)
Co do wyjazdu integracyjnego, odezwij się na gg do mnie ;)
Tak myślę o basenie...może i ja bym wyskoczyła z tobą popływać...tylko musiałabym się zgrać z mężem z pilnowaniem dzieci ;)

EDIT:
Widzę cisza na forum...
Więc idę się położyć. Może uda mi się trochę książki poczytać :)

Spokojnej nocki !! I udanego piątku !!

Ostatnia edycja:
hej laseczki
bietka zawsze w klasie trafi sie ten jeden urwis ale dasz sobie rade;-)wierzę w ciebie;-)
a co u reszty dziewczyn?jak wasze maluchy w przedszkolu ?a jak wy sobie radzicie z rozłaką?
Bartuś szaleje jak zwykle ładna pogoda sie robi więc napewno na dwórek pójdziemy w sumie to już na troche bylismy bo po zakupy sobie wyszliśmy

Witajcie

No i mamy weekend :)
Cieszę się pomimo, ze dwa dni będę sama z maluchami :baffled: Tylko poranki będziemy mieli rodzinne :)
Ja mam w planie leniuchować cały weekend...ewentualnie na jakąś kawkę się gdzieś umówić :)

Mloda przemęczycie się te dwa miesiące. Ciężko patrzeć jak maluszek płacze...ale to dla jego dobra więc warto.
Bietka i jak oferta? Spodobała się?

Marta oferta podobała się... bardzo:) ciekawe czy dyrekcja wyrazi zgodę. no i powiedziałam im że najpierw muszą być grzeczni przez tydzień, dwa...bo dzisiaj już narozrabiali i od rana w pokoju słyszałam o mojej klasie... a powiedz mi ile gdzieś kulek by trzeba było na osobę żeby zabawa była przednia? bo ja nie grałam nigdy:)

Bietka to zależy jak "narwana" grupa przychodzi... Ja bym wzięła 400...zawsze możesz dokupić w trakcie, bo instruktor napewno zapasy ma przygotowane ;)

Idę się kąpać... Mąż w domu więc wyleżę się w wannie :D

Witam się z rana...
Jakaś masakra...wolna sobota a mnie dzieci z łóżka wygnały już o 6 :szok:
Czekam jak Maja pójdzie na drzemkę Jakubkowi włączę laptopa a sama chyba się kimnę, bo nie dam rady he he he

Dziewczyny któraś jest dzisiaj chętna na kawkę?
Bo ja praktycznie cały dzień sama jestem :/

reklama
Marto ja sie zglaszam na kawke i zycze powodzenia w nauczaniu mlodziezy ,dasz rade:) ,przeboje nocne i wieczorne ciag dalszy wiecie caly dzien grzeczna i wogole ale przychodzi godzina 18 po 18 i zaczyna sie jazda ,wczoraj godzinke sie meczyla ,a dzis w nocy budzila sie 3 razyale tylko na jedzonko i pelny pampers wrazliwiec z niej maly tylko poczuje ze mokro od razu ryk na calego wiec od razu spioszki w dol a dopiero potem cyc:)no i znowu koniec pisania mialam wiecej napisac ale Nadia sie buudzi ,w takimrazie zycze kazdej z osobna udanego dnia ,potemzajrze jeszcze pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry