reklama

Mazurskie mamy !!!

witam kochane a nie było mnie bo mieliśmy kompa w naprawie
tęskniłam;-)
dziś rozpoczęcie roku życzę wszystkim maluszkom udanego dnia oby im sie szkoła spodobała:-)no i Tobie Bietka obyś trafiła na fajna klase
przeczytałam was tylko po łebkach przyznaje sie
może później dokładniej przeczytam co u was
a tak poza tym u nas dobrze małemu pęknął paznokieć u rączki w połowie obrzydliwie to wyglądało a on nawet nie płakał:szok::oo2: jeszcze sobie specjalnie tak zadzierał żeby mu odpadł !!!!!!! i tylko pokazywał że go troche boli wkońcu już wisiała połowa paznokcia a le ja nie miaam odwagi nawet tego doknąć i podczas zabawy sam odleciał.miał tylko lekko zaczerwieniony i teraz sie goi.nie mam pojecia jak go to mogło nie boleć:baffled:
u nas już jesień
buziaki

reklama
Dzień dobry!!!
Ja od godziny na pełnych obrotach.
Dziś wielkie pakowanie :tak: "niedługo" wyjeżdżamy :-D

Hej !Agnieszko no noc nam dzis minela nieciekawie prrzespalm moze ze 4 godzinki tak kawalkami liczac,mala wczoraj wieczor znow niespokojna i plakala i marudzila ,jeszcze chyba trzeba poczekac na efekty tego beznabialowego zycia chyba,wykapalismy ja o 19 o 20 zasnela ale zaraz pobudka o 21 dalam cyca ,potem 23:30 i tak sie bawila do prawie 2 potem wstala kolo 4 i dopiero kolo 7 przysnela polozylam misia kolo niej a ja siup i i kawe robic se mam nadzieje ze troche pospi bo marniutka ta noc dzisiejsza bo tak to ladnie spi ,zasypia zawsze miedze 20 a 22 i pobudka czasem kolo 2 a czasem az o 4 albo 5 a potem sobie dosypiamy po trochu albo bawimy sie bo z ranca chetna do gugania ze mna i usmieszkow ,i wez sie gniewj na taka bezbronna istotke ,nie ma szans ten usmiech wynagradza wszystko:)pozdrawiam wszystkie dziewczyny sorki ze tak ogolnikowo ale mala wlasnie sie odzywa:)paaaMarta ja mam mala corcie a gdzie zapraszasz bo niedoczytalam he he
Teśka a wiesz że czytając to co napisałaś myślałam o moim Alanie jak był mały.
Miałam dokładnie to sam,nawet godzinowo się prawie zgadza i z tego co pamiętam minęło wszystko po ukończeniu około 3go miesiąca.
Bądź dzielna :)

witam kochane a nie było mnie bo mieliśmy kompa w naprawie
tęskniłam;-)
dziś rozpoczęcie roku życzę wszystkim maluszkom udanego dnia oby im sie szkoła spodobała:-)no i Tobie Bietka obyś trafiła na fajna klase
przeczytałam was tylko po łebkach przyznaje sie
może później dokładniej przeczytam co u was
a tak poza tym u nas dobrze małemu pęknął paznokieć u rączki w połowie obrzydliwie to wyglądało a on nawet nie płakał:szok::oo2: jeszcze sobie specjalnie tak zadzierał żeby mu odpadł !!!!!!! i tylko pokazywał że go troche boli wkońcu już wisiała połowa paznokcia a le ja nie miaam odwagi nawet tego doknąć i podczas zabawy sam odleciał.miał tylko lekko zaczerwieniony i teraz sie goi.nie mam pojecia jak go to mogło nie boleć:baffled:
u nas już jesień
buziaki

Aguśka jesteś...:)
Jesień powiadasz...u mnie też jesiennie.
Dziś wyjątkowo jest słońce.
Historia z paznokciem koszmarna,dobrze że już wszystko ok:)

Pozdrawiam was:)

Aguska dzielnego masz synka!!!! naprawdę:-) jestem pełna podziwu hehe
u nas też jesiennie... deszcz....
dzisiaj mój debiut:)) trzymać dziewczyny kciuki... żebym po prostu dała radę sprostać temu wyzwaniu:))
Marylka z niańką zostaje zadowolona....
teraz wrócili moi bracia z wakacji, bo w roku szkolnym mieszkają ze mną, i mała szczęśliwa bardzo:)

Witajcie:) My już po rozpoczęciu roku szkolnego może pół godziny to trwało:) Mój maluch(dosłownie maluch bo jeden z niższych ale co się dziwić jak w zerówce większość to 6 latki) zestresowany był i całe rozpoczęcie na baczność stał:)
Bietka trzymam kciuki za Ciebie & ale pewnie będą nie potrzebne bo sobie doskonale poradzisz:tak:
Agnieszka gdzie te zdjęcia ja na fb nie widzę :no:
Aguśka dzielny Twój synek buziaki dla Niego :tak:
Teśka biedulko oby szybko minęły te dni i malutka ładnie przesypiała nocki i by wszystko było w porządku ! Ja polecam jeszcze takie kropelki na kolkę i nie tylko Sab się nazywają ja osobiście dawałam i Pawłowi i Adasiowi dawały ulgę
Kinga buziaki wielkie dla Twojego zerówkowicza:-)
Pozdrawiam wszystkie mamusie:)))

My już po rozpoczęciu roku szkolnego może pół godziny to trwało:) Mój maluch(dosłownie maluch bo jeden z niższych ale co się dziwić jak w zerówce większość to 6 latki) zestresowany był i całe rozpoczęcie na baczność stał:)
Necia u nas też szybko... 30min i koniec było. Jutro pierwszy dzień tak naprawdę śmiga na 8 :) Filip chodzi do grupy 5 latków(kangurki) :happy: fajna grupka dzieci. Ale jest też mieszana grupa a w sumie to dwie 5-6latki razem i tam to jest kocioł :huh:dzieciaki jedne wieksze drugie mniejsze wystraszone.. dziwnie zrobili.. Ciesze się że Filip bedzie miał tak,a nie inaczej. Tamte dzieciaki pomieszane bo chodzą tylko na 4-5h i nie mają posiłków w przedszkolu tylko we własnym zakresie. Może dlatego tak ich połączyli.
Pierwszy raz w tym przedszkolu jesteśmy wiec dopiero się zapoznaję z tym wszystkim. Ale różnica jest w ilości dzieci bo wiadomo że w prywatnym przedszkolu była mała gromadka dzieci a tu jest ich bardzo dużo i wiele grup:)
Oby się mi nie spłoszył hehehe
Powodzenia dla syneczka!!!! ;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry