aguska2017
Fanka BB :)
witam kochane a nie było mnie bo mieliśmy kompa w naprawie
tęskniłam;-)
dziś rozpoczęcie roku życzę wszystkim maluszkom udanego dnia oby im sie szkoła spodobała:-)no i Tobie Bietka obyś trafiła na fajna klase
przeczytałam was tylko po łebkach przyznaje sie
może później dokładniej przeczytam co u was
a tak poza tym u nas dobrze małemu pęknął paznokieć u rączki w połowie obrzydliwie to wyglądało a on nawet nie płakał
jeszcze sobie specjalnie tak zadzierał żeby mu odpadł !!!!!!! i tylko pokazywał że go troche boli wkońcu już wisiała połowa paznokcia a le ja nie miaam odwagi nawet tego doknąć i podczas zabawy sam odleciał.miał tylko lekko zaczerwieniony i teraz sie goi.nie mam pojecia jak go to mogło nie boleć
u nas już jesień
buziaki
tęskniłam;-)
dziś rozpoczęcie roku życzę wszystkim maluszkom udanego dnia oby im sie szkoła spodobała:-)no i Tobie Bietka obyś trafiła na fajna klase
przeczytałam was tylko po łebkach przyznaje sie
może później dokładniej przeczytam co u was
a tak poza tym u nas dobrze małemu pęknął paznokieć u rączki w połowie obrzydliwie to wyglądało a on nawet nie płakał

jeszcze sobie specjalnie tak zadzierał żeby mu odpadł !!!!!!! i tylko pokazywał że go troche boli wkońcu już wisiała połowa paznokcia a le ja nie miaam odwagi nawet tego doknąć i podczas zabawy sam odleciał.miał tylko lekko zaczerwieniony i teraz sie goi.nie mam pojecia jak go to mogło nie boleć
u nas już jesień
buziaki
"niedługo" wyjeżdżamy 

fajna grupka dzieci. Ale jest też mieszana grupa a w sumie to dwie 5-6latki razem i tam to jest kocioł
dzieciaki jedne wieksze drugie mniejsze wystraszone.. dziwnie zrobili.. Ciesze się że Filip bedzie miał tak,a nie inaczej. Tamte dzieciaki pomieszane bo chodzą tylko na 4-5h i nie mają posiłków w przedszkolu tylko we własnym zakresie. Może dlatego tak ich połączyli.