reklama

Mazurskie mamy !!!

hEJ DZIEWCZYNY ! A JA IDE DZIS DO LEKARZA,BO OD PARU DNI MALA WIECZORAMI STRASZNIE PLACZE MA TWARDY BRZUSZEK MECZY SIE PRZY GAZACH I JUZ OD PARU DNI NIEMOZE ZROBIC KUPY ,WIEM ZE TO MOZE I KOLKA JEST I Z TA KUPA BIEDNA SIE MECZY TO CHCE ZEBY JEJ ULZYLO BO BIEDNA PLACZE W NIEBO GLOSY I NA NIC USPOKAJANIE MOZE COS LEKARZ PRZEPISZE ,MAMY BOBOTIC ALE NIE DZIALLA NIESTETYsorki ze duzy litery z pospiechu wcisnal mi sie caps lock:0

Kup infacol powinno pomoc Lenka tez miala problemy ale wszystko sie unormowalo choc codziennie kupki nie robi ale pediatra mowila ze to normalne jesli dziecko jest na mleku sztucznym

Agnieszka a to maly cwaniak :-Dto szykuj party dla synka tylko to Tobie pozostalo :-D

Milego dnia uciekam konczyc galabki

reklama
witajcie juz my z powrotem jak narazie kazala odstawic nabial ,i uzywac boboticu taki akurat mamy w domu to podobnie jak espumisan i herbatki podawac z koperku ,no i zobaczymy mam nadzieje ze minie i lzej dla niej bendzie ,tylko co ja bende jesc ciezko bndzie ale dla nadi wszystko,tylko pewnie jakies wapno z apteki zakupic trzeba skoro teraz zero nabialu,aniu ja jak narazie sama piersia karmie ale tez to jest normalne jak niema kupy pare dni i sie ni meczy dziecko z tego powodu ale moja sie meczy wiec to nie jest okej,bietko ja tez mysle ze to problemy gasrtyczne bardziej niz kolka a moze i kolka z tego wszystkiego niewiem ,zobaaczymy za pare dni czy cos sie poprawi

Witajcie babeczki:) Ja dziś po wizycie teściów jestem uf jakoś ten czas minął:)
Kinga mój też do zerówki idzie:)
Teśka uważaj z podawaniem herbatki z kopru w nadmiarze daje odwrotny skutek dzieci mają po tym zaparcia :tak: o kolkach wiem też baaaardzo dużo miał je Pawełek i miał je Adaś
Pozdrawiam wszystkie mamusie:)

Witajcie

Ja dzisiaj wyrwałam się na trochę z pracy i wyskoczyłam z Mają na szczepienie. Ale dumna jestem, bo małą nawet nie zapłakała... A no i waży 9,550... To o kg mniej niż Jakubek w jej wieku :)
No i przy okazji spotkałyśmy Martę i Olę... Olcia cudna!! I rośnie jak na drożdżach!!

Teska oby koli przeszły szybciutko!! Ja nie pomogę bo u nas ani jednej kolki nie było, ale kuzynka męczyła się z nimi dość długo :(
Agnieszka u nas na urodzinkach istne przedszkole było :)
Kinga zdradź się gdzie do pracy ruszasz?
Bietka teraz ;) Jestem w domku ;) A że masz do mnie 100 metrów to w kapciach możesz przelecieć :D

Ja jutro również będę miała wesoło. Bo z przedszkola zabieram Jakubka i jego przyjaciela... Koleżanka dłużej pracuje więc chłopcy jeszcze u nas się pobawią :)

A ja z dziećmi sobie teraz odpoczywam... Maluchy przytargały do d.pokoju kołdrę i poduszkę Jakubka i leżą na dywanie oglądają bajeczki...
Mąż pojechał nabić klimatyzację u mnie w aucie, bo się coś tam skończyło i słabo działała...
A ja mam lenia...więc idę do dzieci na podłogę :)

Ostatnia edycja:
Martuś widzisz nie wchodziłam na bb... trzeba było smska puścić;)

no dziewczynki a ja naładowana pozytywną energią....!!! wczoraj zdałam pracę inż promotorce, dzisiaj rada pedagogiczna, a jutro mój debiut:))))
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!

hej

wiedziałam że ktoś zapyta mnie o prace... ale nie chcę o tym pisać tutaj. Jeżeli chcecie pogadać to piszcie do mnie na gg. Nie wszyscy muszą wiedzieć o wszystkim prawda. a to jest otwarty wątek dla każdego. Mogę jedynie zdradzić że to praca na pół etatu:) tak jak chciałam bo chodzi tylko o to abym miała zajęcie i była wśród ludzi:) kasa się tak nie liczy. nie dla mnie. i bede robiła to co lubię:tak: i tak jak mąż o 12 już w domku!!! :) robić obiad i na spacer z psem! idealnie! :)
Dziś wstaliśmy o 7. Nawet Filip wstał po 7 co mnie cieszy bo musi się przestawić ze spaniem. do przedszkola na 8:) i tak ma dobrze że nie na 7. zawsze troche dłużej może pospac dziecko.
Jutro oddajemy meble. dziś już musze wszystko opróżnić z szafek. myślę że w czw-pt juz bedziemy mieli nowe:)
jeszcze tapczan Filipa musze wywalić... bo też mu łóżko wymieniamy:)
Fajny dzień się zapowiada nam bo jest co robić a poza tym to wieczorem imprezka, zielona noc. ostatni dzień wakacji:) Filip sie cieszy bo bedziemy robić pizze i banany w panierce i takie tam pychotki:) posiedzimy sobie przed tv razem.. na pewno bedzie miło.

necia no wiem że twój też do zerówki! :) pisałam ci na fb:) chłopaki gotowi! :-) mój się cieszy ale troche mu szkoda starych kolegów z przedszkola poprzedniego. polubili się już wiadomo jak to jest.. tutaj pozna nowych.. ale bede go miała blisko:)

Mykam bo robota czeka
Pozdrawiam koleżanki moje
i dziekuje za odzew na gg i fb.. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej hej! :))
Ja dosłownie na chwilę,zabiegana jestem na maksa!
Dopiję kawę i zbieram się do fryzjera zmienić fryzurę,chcę czegoś nowego na głowie hehe :-D
Ostatnie przygotowania Alana do szkoły trwają.Jutro jeszcze mamy w domu kontrolę ze szkoły.Myślę że wszystko będzie ok!
Poza tym jutro wielkie pakowanie bo w nocy wyjeżdżamy na mały urlopik :-)
Zdrowie dopisuje,już lepiej.Przeziębienie minęło po dwóch dniach :tak:
Coś widzę że suwaczki mi szwankują ale zajmę się nimi po urlopie.

Pozdrawiam moje koleżanki:)
baj baj!

hej !wczoraj bylam z mala u lekarza bo ostatnio bardzo placze wieczrami ,ma wzdecia ,placze przy gazach i niemogla zrobic kupki od paru dni no i pani doktor zalecila odstawic nabial i jajka ,podawac bobotic podawalismy ale nie pomaga ,no i niewiem jak teraz urozmaicic sobie jedzenie bo w sumie w kazdym prawie produkcie jest cos z jaj i nabialu ,poradzcie co wy jecie ,pieczywo zwykle mozna bo juz sama niewienm w necie rozne sa opinie i badz madry ,i pewnie kupie sobie jakis preparat z wapniem ,a co do kupy malej to wczoraj tak cierpilala to pomoglam jej starym babcinym sposobem kawaleczek mydelka do pupci i od razu pomoglo ,i zupelnie inne dziecko tak jej ulzylo ,kochane pozdrawiam was i wasze szkraby i zycze milego dzionka,aha no i skoro tyle rzeczy niemoge jesc to czy mala najada sie moim mlreczkem czy mimo tego ono jest wartosciowe,niewiem

Hej
My dziś zaczęliśmy ćwiczenia metodą Vojtu- zobaczymy jak to będzie.
Mały śpi :)
ja poczytałam i napisze paresłów i też ide leniuchować :)
Teska z tego co ja wiem to z pieczywa nie możesz bułek, ale mięsko z kurczaka możesz niestety nie wiem dużo na ten temat :(
To jutro wielki dzień dla przedszkolaków i pierwszoklasistów :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry