reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie!!
Ja dzisiaj na spokojnie usiadłam do laptopa.
Dzieci mi śpią... Jak miło :)
W pracy też spokój... Koleżanka wróciła, to na swoim stanowisku wręcz czasem się nudzę hehe

Dzisiaj po przedszkolu odebrałam dwójkę łobuziaków <czyt Jakuba i jego najlepszego przyjaciela Tomka> Znają się od maleńkiego więc razem są w swoim żywiole.. Koleżanka przyjechała po małego to jeszcze kawkę szybko wypiłyśmy... i tak popołudnie zleciało :)

Jutro już czwartek... 1 września...
Wszystkim maluszkom wędrującym jutro do szkoły/przedszkola życzę powodzenia i wytrwałości ;)

Bietka jutro, co? No chyba, ze padniesz po pierwszym dniu w pracy ;)
Aga gdzie obiecana fryzurka?

Jest tu ktoś wieczorkiem?

reklama
Ja jestem :)
Mój Bąbelek zasypia sam w swoim pokoju- zobaczymy co z tego będzie. Mój m mówi że już mu tak zasnął jak ja w pracy byłam. A dziś w dzień sobie pozwolił na spanko bo od 15 do 18.30 spał.
Fajnie że w pracy już luźniej.
I pewnie z wrześniem przyjdzie jesień dziś już zimno rano było- a niby słoneczko i pięknie miało być.

Mloda i jak mały? Zasnął? My od maleńkiego kładliśmy maluchy u siebie i tak zasypiały i zasypiają :)
Oj tak już pomału jesień będzie, chociaż weekend ładny zapowiadają :)

Hej

Kinga gratuluje pracy,zdradz na priv co to za praca

Ja padam dzis od 7 na nogach i na pelnych obrotach caly dzien J ma dzis wolne i jutro tez wiec troche czasu spedzimy rodzinnie co mnie bardzo cieszy.
Dzisz Lenka bylismy na szczepieniu, wazy 6690g
Uciekam bo jutro tez czeka mnie ciezki dzien
Przedszkolakom i szkolniakom zycze powodzenia a dla rodzicow wytrwalosci

Milego wieczorku

Witam po północy :) Kinga mój też jutro o 9 rozpoczęcie roku a w piątek już rusza do szkoły.
Trochę się stresuję ale jakoś to będzie :)
Mloda brawa dla synusia za samodzielne zaśnięcie :tak: i jak rehabilitacja metodą vojty jak mały to znosi?
Pozdrawiam wszystkie mamusie Kinga,Mloda,Teśka,Marta28,Marta03,Bietka,Aniaa, Miska,Aguśka,Agnieszka,Kasia,:-) mam nadzieję że nikogo nie ominęłam a jak ominęłam to przepraszam i pozdrawiam:tak:

hej
Aga gdzie obiecana fryzurka?
marta03 niestety na bb na ogólny nie wstawię :no2:wybacz ale nie chcę aby niepowołana tu osoba także to widziała grrr:oo2:
Na fb wstawię także jakby co zaglądaj tam...:tak:
Fajnie że w końcu masz czas na bb i chwilę wolnego dla siebie.
Buziaki dla dzieci :-)

necia35 trzymam kciuki za synka i za pierwszy dzień w przedszkolu :tak: będzie dobrze tylko spokojnie do tego podchodź :tak:
Dziękuje za pozdrowienia!

Aniu udanego rodzinnego dnia życzę :tak:
Lenka duża dziewczynka już ;-)

mloda brawa dla synka i samodzielne zaśniecie w pokoju :-)
Powodzenia w ćwiczeniach.3mam kciuki!

Bietka a co u Ciebie?jak Marylka?

Miśka jak się czujesz?wszystko u Ciebie ok?

Teśka i jak minęła kolejna noc?mała lepiej śpi czy nadal marudzi i się biedactwo męczy?

Aguśka a Ciebie dawno tu nie było?gdzie jesteś.Zaglądaj do nas bo brakuje tu mi Ciebie :tak:

Kasia,Marta28 pozdrawiam was :-)

ufff ogarnęłam wszystkich :-D
teraz uciekam pod prysznic i do łóżka.DOBRANOC!

reklama
Hej !Agnieszko no noc nam dzis minela nieciekawie prrzespalm moze ze 4 godzinki tak kawalkami liczac,mala wczoraj wieczor znow niespokojna i plakala i marudzila ,jeszcze chyba trzeba poczekac na efekty tego beznabialowego zycia chyba,wykapalismy ja o 19 o 20 zasnela ale zaraz pobudka o 21 dalam cyca ,potem 23:30 i tak sie bawila do prawie 2 potem wstala kolo 4 i dopiero kolo 7 przysnela polozylam misia kolo niej a ja siup i i kawe robic se mam nadzieje ze troche pospi bo marniutka ta noc dzisiejsza bo tak to ladnie spi ,zasypia zawsze miedze 20 a 22 i pobudka czasem kolo 2 a czasem az o 4 albo 5 a potem sobie dosypiamy po trochu albo bawimy sie bo z ranca chetna do gugania ze mna i usmieszkow ,i wez sie gniewj na taka bezbronna istotke ,nie ma szans ten usmiech wynagradza wszystko:)pozdrawiam wszystkie dziewczyny sorki ze tak ogolnikowo ale mala wlasnie sie odzywa:)paaaMarta ja mam mala corcie a gdzie zapraszasz bo niedoczytalam he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry