reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mazurskie mamy !!!

Natchnienia brak dziś na forum.
U nas okej.
Pogoda tylko się zepsuła i pada deszcz:dry:

ah! ide po telefon w końcu:) ciekawa jestem co dla mnie mają w erze:blink:

reklama
hejka
Ja od rana latam happy bo około 7 rano dostałam swoją paczuszkę z telefonem i nie żałuję wydanej kasy na niego-warto było dać tyle kasy bo tel.jest na prawdę świetny :happy2:
Teraz idziemy z Alankiem zrobić śniadanko potem ogarnę domek,wstawię zupę na obiad i do pracy:))))
A co u was?
Miłego dnia dziewczyny:)

Hej, my dziś aktywny dzień mieliśmy bardzo. Od rana na nogach:)
Byliśmy rano z Fifim na mieście i na placu zabaw:) wracając zaszliśmy sobie na frytasy do kapera:) Filip zadowolony. Jeszcze i lody były:)
Potem byliśmy razem już po moj telefonik który na szczęście mi naprawili!!! aga ja mam samsunga U600. Też mało za niego nie dałam ale nie żałuję bo jest świetny i bardzo ładny kobiecy:tak: A Ty co sobie kupiłaś?
Popołudnie spedzilismy u rodziców. Dziś dzień Ojca wiec świetowaliśmy.
Filip dostał hulajnoge od dziadków!!! pipiernicza na niej zadowolony:-)

Ah i tak minął dzień...
fajnie...

Pozdrawiam Was!

aga ja mam samsunga U600. Też mało za niego nie dałam ale nie żałuję bo jest świetny i bardzo ładny kobiecy:tak: A Ty co sobie kupiłaś?
Telefon który masz też jest świetny:)
Ja kupiłam sobie Nokie 7610 supernova tak się usra...łam na ten telefon i musiałam go mieć:)No i kupiłam i jestem zadowolona i to bardzo:)

Ja właśnie wróciłam z pracy i lecę spać:)
Dobranoc!

Witajcie;-)
jestem, wypisali ze szpitala:tak: wszytsko jest ok, tylko uważać na siebie muszę.
Antos stęskniony za mamusią, ja równiez;-) za mężem tez ale to akurat na zdrowie wyjdzie bo ostatnio mi na nerwy działał:-D
Kinga telefonik super:tak:

witam
u nas jest ok,upał na całego,słoneczko grzeje tak mocno że czasami nie da się wytrzymać:)
Ja dopiero idę robić śniadanie a potem do pracy,dom mam już posprzątany,obiad ugotowany,także super:)
marta100 świetnie że do nas wróciłaś i że wszystko jest ok,super,cieszę się bardzo:) lecz uważaj na siebie i maleństwo cały czas:)

miłego dnia

reklama
Do góry