reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mega okazje-promocje ;-)

chyba już pisąlam, ze są tez nagrody pocieszenia o których nie piszą. Ja dostałam śliniaczek i notesik i łyżeczkę silikonową

reklama
Od dziś w rossmanie "promołszyn": przy zakupie 2 paczek dowolnych pampersów (ja kupiłam 2 jumbopacki size 4 po 70szt za 49,90 jedna) gratis Ślimak Smakosz Klocków FISHER PRICE - NOWY! (1031024504) - Aukcje internetowe Allegro
(bedzie prezent na dzien dziecka hehe ;)) Niestety ślimaka nie mozna wziac z półki jak głosi reklama, ponieważ dostaja ograniczone ilości. My byłyśmy w sklepie o 10 i wzielam przedostatniego a pani powiedziala, ze maja schowane, bo dostali tylko 4 takie ślimaki :o

Od dziś w rossmanie "promołszyn": przy zakupie 2 paczek dowolnych pampersów (ja kupiłam 2 jumbopacki size 4 po 70szt za 49,90 jedna) gratis Ślimak Smakosz Klocków FISHER PRICE - NOWY! (1031024504) - Aukcje internetowe Allegro
(bedzie prezent na dzien dziecka hehe ;)) Niestety ślimaka nie mozna wziac z półki jak głosi reklama, ponieważ dostaja ograniczone ilości. My byłyśmy w sklepie o 10 i wzielam przedostatniego a pani powiedziala, ze maja schowane, bo dostali tylko 4 takie ślimaki :o
no bez sensu

jeżeli którąś interesuje to w realu nadal chusteczki pampers 6 paczek za niecałe 30zł-dzis kupiłam...wydaje mi sie ze sie opłaca... 72 zt w jednej paczuszce

Kasia w lidlu byly Pampers Sensitive 4 p za 19,99 zł. Dla mnie się opłaca, bo normalnie w sklepie paczka 6, 40 zł chyba.

reklama
Do góry