reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mega okazje-promocje ;-)

reklama
od dzis w auchan pampersy duze opakowania po 43zl i dzieciece ciuszki tanie koszulki na lato po 5,99 2pak bodow po 13zl

Kobitki od jutra w Lidlu promocja na klapeczki i buciki do wody dla naszych dzieciaków. Ja na pewno kupie buciki do wody bo zawsze nóżki będę chronione, tym bardziej, że myślimy o wyjeździe do Chorwacji...

w Biedronce są fajne jogurciki-ludziki za 1,99
plastikowy ludzik a w środku oddzielnie jogurcik.mały oczywiście nie zjadł ale ludzikami bawił się w kąpieli:-)

Mama kupiła dla Miłka :tak: muszę też spróbować.

I jestem wściekła bo były Dada w Biedronce podwójne paczki za 40 zł i WYMIECIONE w ciągu jednego dnia. A mogłam kupić:wściekła/y: dziś przeleciałam 4 biedronki i pusto:wściekła/y:

reklama
no to i ja sie dopowiem. Pieluchy są dobre, jakościowo tez przyjemne w dotyku - nie jakas tektura czy cerata. Oczywiście pisze o dada premium. My ich uzywamy ale w dzień. Mój młody chyba za duzo sika i nocek pieluszka nie przetrzymuje. Ale tak to nie mam sie do czego przyczepić.

Do góry