Kiedys juz pisalam tu o Gerberze. W UK nie przeszedl testow jakosciowych i nie ma go wogole na rynku. Z tego co sie doczytalam to chodzilo o skladniki i sposob ich przechowywania i przewozenia. Pozostawalo wiele do zyczenia. Tekst pochodzil z oficjalnej noty departamentu ds chyba inportu . Wkleje link jak znajde, obiecuje!
Co do Bobovity to firma Nutricia i dostepna jest na calym swiecie. Najlepsze jedzonko nie Bio jest wlasnie z tej firmy w UK. U nas nazywa sie Cow and Gate.
Co do hippa to nie mam zadnych zastrzezen, wszystko ekologiczne.
A Gerbera mozna kupic tylko w Rosji, Polsce i w Ameryce Polodniowej i Polnocnej. Nie wiem jak w Dojczach ale chyba tez nie. O czyms to swiadczy!!!Select a country | Gerber | Nestle Good Start | Start Healthy Stay Healthy
a pamiętacie tę akcję z gereberem?
Deser dla niemowląt z kawałkami szkła - Gdańsk - Naszemiasto.pl
mnie skutecznie zraziło do tej firmy...
A wydawało się że to taka porządna firma. Zawsze tak myślałam i pewnie nie tylko ja a tu proszę. Lepiej czasem nie wiedzieć. Chociaż tak pewnie nie powiedziałaby żadna mama która faszerowała tym swoje dziecko... ohyda.
Moja Emi dzisiaj zjadła na kolacje 210ml mleka z kaszka bez mleczną o smaku jabłkowym. Nie za gęstą bo tyle jej wsypałam co na 150 ml mleka no i mała zjadła to i wyglądała jakby była jeszcze głodna