reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Menu naszych dzieci :)

reklama
Szymon tez zjada mniej niż zazwyczaj i tylko ciągle by pil wodę. W ogóle jakieś mi się "dziwne" dziecko trafiło;-) Od tygodnia może już jeść normalne mleko zamiast Nutramigenu, ale nie che:szok: Jak daje mu Nan to tylko spróbuję i od raz odwraca głowę i nie chce. Za to ten śmierdzący Nutramigen zje...

u mnie znów jest protest z mlekiem;-) zawsze pił go miało- bo tylko po 150- ale teraz wieczormi nie chce wogóle, rano tez nie, jak mu zrobi z mleka kaszkę to jeszcze polowe przelknie- ale tez nie cała jak zwyle:tak:

co do picia moj zawsze duuuuuuuuuuuużo pił, więc różnicy nie widze;-)

U nas nuda-cyc, cyc, cyc, owoce, cyc... :-D Za cholerę nie chce pić bebilonu pepti nadal, nawet jak jej tam trochę kaszki bananowej dosypię.. już nie mam sił, laski.. :-( Nawet wody nie chce, tylko cyc..eh. Obiadek zje, ale tylko jeśli wcześniej wymęczę ją w basenie. I generalnie źle śpi-w dzień max. 2h, w nocy budzi się co godzinę..Sprawdzałam dziś w nocy (ok. 2) jaka temp. w pokoju była-29 stopni! :szok:

Coruja,bo Ninka wie,że mleko Mamy najlepsze jest na świecie :-):-):-).
A poważnie,to właśnie tego się też obawiałam,że im starsze dziecko,tym trudniej jest je odstawić :tak::tak::tak:,chociaż maluch znajomej sam odstawił pierś,ale to się chyba rzadko zdarza :tak::tak::tak:.

hej laski moja w miarę normalnie je.... tylko obiadku mniej zjada a kaszki wcina normalnie... woda non stop musi być w pobliżu...
coruja- kurcze to faktycznie nuda z tym cycem:-p:-D żarcik oczywiście

reklama
Coruja u nas było tak samo, tylko cycuś i cycuś. Powoli zaczęłam eliminować po jednym karmieniu i w końcu się okazało, że Adaś nie jest już zainteresowany. Od 3 dni jest już na Pepti a też go nie cierpiał...
Myślę, że Ninka nie chce Pepti bo mleczko mamy jest lepsze, ale jak będziesz stopniowo jej ograniczać, to zobaczysz przekona się..
Teraz tylko Adaś chce się więcej przytulać jak go nie karmię... a mi też tego jakoś brakuje.. myślałam, że może jeszcze uda się karmienia nocne zostawić, ale jak Adam sam zrezygnował z nich to ja się cieszę, że tak nam to poszło bezboleśnie.

Do góry