A
Agutek
Gość
kamilas jadłam już kilka pomidorków koktajlowych i nic się u nas nie działo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kamilas ja już praktycznie wcinam wszystkoU mnie po czekoladzie nic sie nie działo, ale to były wafelki w polewie...(mniam, mniam). A jecie juz coś z tych rzeczy zakazanych ...typu pomidorki?czy my nie mozemy takich rzeczy do końca karmienia?
kamilas ja już praktycznie wcinam wszystkoczekoladę ale tak z umiarem pozwalam sobie na 2-4 kostki, jajecznica, zupy na śmietanie np. pomidorowa, pomidory, ogórki, ostatnio mąż zrobił pizze i też małej nic nie było boje się tylko zjeść jakiegoś kotleta smożonego na oliwie
![]()
A jakie to objawy? Mój maluszek miał taką szorstką bezbarwną wysypkę na policzkach i lekarz powiedział, że to wygląda na alergię. Ale nie kazał mi nic odstawiać, tylko przepisał taką maść na receptę i zeszło po dwóch dniach smarowania. Powiedział, że to może być niekoniecznie od jedzenia, ale np. od proszku albo materaca.czekolady i nabiału nie jem w ogóle (lekarka w szpitalu powiedziała mi że mała ma na buzi objawy skazy białkowej więc nawet wołowiny nie mogę jeść![]()