Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lilka pisze:to jak polecacie Adipex???
ja mam ponad 40kg do zrzucenia i wybieram sie do lekarza aby mi cos zapisał
nie mam specjalnie pieniedzy a czytałam ze adipec za ponad 60zł jest
co w sumie polecacie bo juz mam mątlik w glowie a na rozmowe z lekarzem wole byc jakos zorientowana
chodziło mi o to że chrom nie odchudza! tylko zmniejsza ochote na słodycze a co za tym idzie na pewno się nie przybiera i moze też troszkę schudnąć ,jak się odstawi te słodkościL4dY-bIrd pisze:MOja kumpela stosowała ten CHROM i zeby zadziałał to trzeba troche poćwiczyć.Biorąc go tak ..o ..nic niezdziałacie![]()
malutka pisze:grazka pisze:Chciałam dodaż iż jest wiele dobrych preparatów wspomagających odchudzanie za niewielkie pieniądze i efekty są rewelacyjne bez jo-jo.![]()
Podaj kilka przykladow bo mi polecano- chrom plus
Skarbus pisze:Lilka pisze:to jak polecacie Adipex???
ja mam ponad 40kg do zrzucenia i wybieram sie do lekarza aby mi cos zapisał
nie mam specjalnie pieniedzy a czytałam ze adipec za ponad 60zł jest
co w sumie polecacie bo juz mam mątlik w glowie a na rozmowe z lekarzem wole byc jakos zorientowana
Lilka, pamietasz mnie z lipcowek? Kieeeeeeeeeeedys pisalam z wami...
Sluchaj, ja biore Adipex, 2 tyg -3,5 kg, czyli calkiem dobrze. Jest to PIERWSZY OD LAT lek, ktory sprawil, ze nie chce mi sie zrec, nie czuje tego okropnego uczucia glodu i wiecznej checi na jedzenie, jedzenie, jedzenie.... Nastawiam sie na wiecej i biore dalej! Trzymam kciuki za Ciebie wszyskie odchudzajace sie dziewczyny!