Zuzia24
Fanka BB :)
a ja mam pytanko do monika22. jestes trzy miesiace po porodzie( moze juz4) czy karmisz piersia czy nie??? i zazywasz te tabletki???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
w tym okresie musimy nie dac za wygraną
(cukry proste to rowniez słodycze,cukry)
Lilko wybacz mi to sledzenie
.W koncu znalazlam diete dr.Dabrowskiej.Kazdy mi odradzal bo za drastyczna,ja sprobowalam,schudlam 9 kg przez miesiac-fakt drastyczne to ale minal ponad miesiac od zakonczenia diety ja fakt przytylam kg ale wiem ze z mojej winy-pizze,kebaby itd.dietka tylko pierwsze 3 dni byla ciezka pozniej bylo ok.

nie wiem czemu.....