reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

hmm, nie wiem, ja za 3 rolki ladnego ozdobnego papieru i 5 kolorowych torebek (ale nie z uszami) zaplacilam 6 zl , w Auchan. Nie wydaje mi sie to duzo:cool2: Starczy na wszytkie prezenty. Ola za to robi do kazdego prezentu ladna ozdobe choinkowa. :) :-D

reklama
zamówiłam na allegro kubki ze zdjęciami Agatki, kubki dzisiaj dotarły na miejsce, ale w firmie do paczki włożyli paragony za zakupy, ktoś błysnął jak nie wiem co - a wiedzieli, że to na prezent - wrrrrrrrrr :cool2::cool2::cool2:

rodzice i siostra zachwyceni prezentami:-D każde z nich ma inne zdjęcia Agatki - prześcigali się kto ma ładniejsze :cool2:

osinko! kasiula! - super pomysły!

a my byliśmy na spotkaniu z Mikołajem wczoraj - i było REWELACYJNIE - byłam taka dumna i wzruszona patrząc na Maksa, że aż mi się łezki w oczach kręciły - Maks był zachwycony, tańczył, bawił się, rysował, aplikantki grały na gitarze i śpiewały więc Maks był nimi oczarowany, oczywiście popisywał się strasznie jak to Maks:-D

oj widzę, że przydałyby mu się takie spotkania z dziećmi

ja juz pare razy robilam kalendarze i kubki ze zdjeciami Oli, wiec w tym roku u mnie to odpada

Koga- Ola tez zaczyna sie popisywac przy obcych- dzisiaj cuda wyczyniala jak przyszla moja uczennica :-D w koncu po wielu piskach, bieganiu, robieniu minek powiedziala" Kasia, baba oć" - czyli Kasiu choć na bajkę :-D bo akurat zaczynala sie dobranocka.

reklama
U nas Mikołaj był dziś...

Szymon zachwycony, a i sam MIKIEJEŃ, jak mówi Szymon, był naprawdę świetny.

Poza prezentami, o których pisałam wcześniej Szymeś dostał drewnianego łosia na biegunach (tego z Ikea). I powiem Wam, że widziałam tego łosia w sklepie i doszłam do wniosku, że nie spodoba się małemu. A tu się okazało, że istne szaleństwo...

Fotki ze spotkania z MIKIEJENIEM będą niebawem na blogu.

Do góry