reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
domek dostałam w pomyłce zamiast klocków edu - im sie już nie opłacało płacić za przesyłkę wiec mi zostawili :p

samochodziki tez mam to tego mam garaż potrójny (fajny) i garaż ten na małe autka + klocki mini

jaka wielka paka do mnie przyszła :)

Ja wczoraj zamówiłam
w sklepie wadera zabawki:

dla Antosia zestaw autek wadera Kid cars Wader zabawki duży wybór artykułów zabawkowych dla dzieci.

dla synka Kuby siostry i zarazem chrzesniaka- tor dla samochodzików 4,5 m Wader zabawki duży wybór artykułów zabawkowych dla dzieci.

dla córeczki Kuby siostry domek edukacyjny Wader zabawki duży wybór artykułów zabawkowych dla dzieci.

w agito.pl
dla mojego brata pokrowiec na aparat Agito - Sklep internetowy

na allegro
dla teściowej dzbanuszek do herbaty HERBACIANY DZBANEK ESCHENBACH (265645352) - Aukcje internetowe Allegro

pozostały mi do obkupienia moja Muter, babcia oraz Kuby siostra , i zona zmarłego dziadka ciocia Iza...Antosiowi chcemy cos dokupic i sami sobie także coś zakupimy
Acha
w merlin.pl

dla Kuby szwagra książka ..najnowsza S.Kinga Martwa strefa - Stephen King - Merlin.pl

dla teścia ksiązka historyczna 50 wodzów którzy zmienili świat
50 wodz

My na Mikołajki nie poszaleliśmy z prezentem dla córki :wściekła/y: Kupiłam jej rajstopki, mama kolorowy znikopis (hit), a moja sis zestaw gumek do włosów, bo Karola śmiga w kiteczkach i wszyscy się nią zachwycają w tym wydaniu :-D

Kinga - Krzymek dostał szlafrok na Mikołajki - wygląda jak mały lord i jest baaaardzo zadowolony jak mu sie go zakłada :-D

Ola napisala ze mna list do Mikolaja. No, moze napisala to za duze slowo:-D Ja napisalam : "List do" a Ola nakleila naklejke z Mikolajem, Potem ja napisalam:
Ola prosi o:
1-
2-
3-

A przy numerkach Ola przykleila naklejki przedstawiajace to co chce dostac, czyli:
1-duza pilke (nie mam pojecia dlaczego:szok:, )
2- teletubisia Po
3-konika

Pilke babcia kupi, Po moja siostra, czyi chrzestna Oli, a ja juz kupilam lego duplo "stajnie" Sa tam 3 koniki.. W Auchan 117 zl, ale akurat dostalam ze szkoly bony i znizke na zabawki w Auchan, wiec zaplacilam 100 zl, i to bonami.
Prezent juz zapakowany. Ola lubi Duplo, ma male pudelko "Zoo" i bardzo chetnie sie tym bawi.:-)

reklama
U nas w tym roku Gwiazdka będzie na słodko - obdarowujemy się wymyślnymi słodkościami, a typowe prezenty dostanie tylko jedyne dziecko w rodzinie, czyli Szymon.

Stwierdziliśmy, że dość już tej pogoni za prezentami, które i tak nie zawsze cieszą. No, a ze słodkości zawsze każdy się cieszy :-)

Do góry