reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
Tereska - mały pomocnik domowy Ci rośnie - żelazko, odkurzacz :)

też sie zastanawiałam nad odkurzaczem, ale jakoś garaż to przebił :)

azik ....dokładnie :):)..........patryk nasladuje nas dosłownie na kazdym kroku ...ściera ..zamiata ...odkurza razem ze mna ...nawet ma swoja mała miotełke i szufelke .....no i zelazko tez juz dorwał i porysowal wiec stwierdzilam ze mu kupie takie same tylko zabawke:)

U nas w tym roku Gwiazdka będzie na słodko - obdarowujemy się wymyślnymi słodkościami, a typowe prezenty dostanie tylko jedyne dziecko w rodzinie, czyli Szymon.

Stwierdziliśmy, że dość już tej pogoni za prezentami, które i tak nie zawsze cieszą. No, a ze słodkości zawsze każdy się cieszy :-)

fajny pomysł!!!

Piotrek dostanie ode mnie zestaw do picia yerba mate :-) + oryginalne herbaty w różnych smakach ;-)

Krzymek dostanie autostradę z Wadera :-) - już był ciekawy co to za pudełko :-D

mama Piotrka dostanie broszkę w kształcie róży z bursztynem, tata - skarpetki lub rękawiczki bo to zawsze towar deficytowy :-); moja mama - mega pakę Bodymaxu, a tata - koszulkę "super dziadek";
moja siostra dostanie kalendarz z rysunkami Tylkowskiego, a jej mąż książkę:-);

Piotrka rodzeństwo dostanie kosmetyki i jakieś komputerowe sprawy :-)

ale się tego nazbierało :-) - całe szczęście mam już prawie wszystko :happy2:

tereska - a jakie jto firmy sprzęciochy? podaj jakieś linki

moj patryk tez do tych nalezy co orginałami sie tylko chcą bawic ....ale te zabawki u mnie przeszły bo odkurzacz jest dosłownie identyczny jak moj ....a zelazko mam nadzieje tez sie sprawdzi .....

odkurzacz jest fajny bo swieci i buczy i jak prawdziwy tylko nie ma kabla i wtyczki........

Patryka sprzęcior:)
JCPenney : Dirt Devil® Vacuum

a tutaj dla porównania mój odkurzacz :)
Dirt Devil Product Detail

a zelazko jeszcze do mnie nie dotarło ale zamowiłam takie...podobno tez swieci ...spyskiwacz wody ma itp
Amazon.com: Braun Plastic Toy Iron: Toys & Games

reklama
Do góry