reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
Ja karmie piersia, ale myslalam, ze bede musiala przejsc na butelke i kupilam wlasnie NAN AR. Nie podalam go w koncu ani razu, ale od razu mowie, ze to mleko jest geste i dziurka w smoczku musi byc dosc duza zeby dziecku w ogole lecialo

Ja mam sporo butelek, także starczają mi na całą dobę, ale każdą myję normalnie płynem do mycia naczyć, dokładnie płukam, a na wieczór wszystkie wrzucam do garnka i gotuję.
wcześniej zalewałam tylko wrzątkiem, a zaczęłam gotować jakieś 2 dni temu i nie wiem czy to dzięki temu, ale moja Martynka zrobiła dziś sama kupkę! a miała z tym wielki problem i bez pomocy nie mogła zrobić! a dziś poszła wielgachna kupka bez żadnej pomocy i bez zbędnego wysiłku! więc może to gotowanie butelek pomogło mojej córeczce

ja uslyszalam z dobrego zrodla ze kawa i owszem, chociaz nie najmocniejsza, a pozatym jesli sie cos jadlo w ciazy to nie trzeba sobie tego teraz odmawiac karmiac, bo maluch jest przyzwyczajony. ja to stosuje od poczatku i maly ma 3 tygodnie i nic mu nie dolega ze wzgledu na moj jadlospis :tak:

ja uslyszalam z dobrego zrodla ze kawa i owszem, chociaz nie najmocniejsza, a pozatym jesli sie cos jadlo w ciazy to nie trzeba sobie tego teraz odmawiac karmiac, bo maluch jest przyzwyczajony. ja to stosuje od poczatku i maly ma 3 tygodnie i nic mu nie dolega ze wzgledu na moj jadlospis :tak:

U mnie niestety to sie nie sprawdza :sorry:

reklama
Do góry