reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

kupiłam dzisiaj spageti boloneze i mały wcinał aż mu się uszy trzęsły i jak zwykle ma odruch wymiotny jak są kawałeczki warzyw tak tym razem mu nie przeszkadzały kawałki makaronu i marchewki , oprócz tego Kuba dostaje zawsze chlebek jak jem śniadanie i ziemniaczki przy obiedzie ,
za to strasznie mało pije

reklama
Pomysł przedni, my mamy podejrzenie skazy i białka NIET... ale wymieszanie kaszki.. hmm powiedzmy bananowej z np. pomidorówką mogłoby zadziałać!!!! :)

A fuj fuj fuj

też czasami dam troszkę zupki naszej, herbatki z cukrem, kotleta .

ahaha juz sobie wyobrazilam mala raczke z wielkim kotletem

też bym malemu dawała zupkę naszą i dużo ale ja zupy bez kostki nie potrafię zrobić :(

Kostke mozesz dodac na samym koncu jak odlejesz zupke dla synka ;-)

Mój Patryk może z 5 razy jadł kaszkę.

Nie potrzebyjemy jej w menu. Od paru dni młody za to je obiadek z dwóch dań.

Wczorasj moja mama dała Patrykowi pączka- środek. A przedwczoraj B dał troszkę sorbetu mango młodemu.

dziewczyny a jakie dajecie proporcje kaszki mannej-mlecznej i mleka modyfikowanego na np 210ml??? Takie do picia przez smoczek 3-przepływowy

My tylko jedziemy na pierwszym biegu bo maly nie lubi jak mu za szybko leci i sie zastanawiam czy moze za malo kaszki daje

Zawsze wszystko robię dzieciom w parowarze i tam nie ma możliwości przypalenia czegoś. A dziś nie wiem co mi odbiło, ale wrzuciłam wsio do garnka, zalałam wodą i wstawiłam. Siedzę sobie u góry i kurcze czuję że śmierdzi. Wszystko zjarane :|

Zawsze wszystko robię dzieciom w parowarze i tam nie ma możliwości przypalenia czegoś. A dziś nie wiem co mi odbiło, ale wrzuciłam wsio do garnka, zalałam wodą i wstawiłam. Siedzę sobie u góry i kurcze czuję że śmierdzi. Wszystko zjarane :|

Ha ha ha - no to musialabys pogadac z moja lepsza polowa :)))))))))))))))))))))))))))))))))) juz dwa razy spalone:)))))))))))))))))

reklama
Do góry